Aktiv Sammen

Har du en drøm om å komme i gang med trening, men sliter med  oppstarten? Nå tilbyr vi organiserte og gratis gruppetimer med PT, som vil gå fast gjennom våren. Hva med å gjøre korona-året til det året du kom i superform?

Aktiv Sammen er et gratis tilbud til studenter som vil opp av sofaen og starte en ny livstil, men også til de som kjenner at de kunne ha godt av å utfordre seg selv litt mer. Det er ofte enklere å få til treningsrutiner sammen med andre, og så blir jo treningsgleden desto større når man er flere. 

Sammen med Vill Trening på Stord setter vi opp gruppetimer med PT etter 2 ulike nivå: 

  • Rett fra sofaen
  • Litt/ godt trent fra før

Gründer og personlig trener Åshild Rygg Tonning ved Vill Trening har et brennende engasjement for helseoverskudd gjennom trening og livstil. Hun kommer til være ansvarlig for programmet i gruppene. Hennes fokusområder er å gi hjelp til å finne en balansert livsstil og sterkere kropp gjennom styrketrening ute og inne. Hun har et stort ønske om å skape et godt felleskap i gruppen, med treningsglede for resten av livet.

Det vil være 10 personer i hver gruppe, en trening i uken og opplegget går ut mai. Man er i samme grupper hele perioden. Her vil du få oppfølging av profesjonelle personlige trenere i trygge omgivelser. Og det hele er gratis!

Da gruppene skal bestå av faste deltakere må man bli med fra starten av.  En unik mulighet til både å komme i form, bli kjent med seg selv og nye mennesker. 

Toget går nå! Begrenset antall plasser

Frist for påmelding er den 16. februar og vi starter opp i uke 8. Klikk under for påmelding og fyll ut skjema. 

Ta kontakt med oss i Sammen om du har spørsmål: 412 09 459

Påmelding til Aktiv Sammen

Villtrening3.jpg

Villtrening1.jpg