Testlab

Vestre Strømkaien 7
Ønsker du å trene mer effektivt? Sammen sin testlab hjelper deg å nå dine treningsmål. Her kan du teste ditt oksygenopptak og melkesyreterskel.

Våre tester

Vi i Sammen trening tester alt fra aktive mosjonister til profesjonelle idrettsutøvere, og hjelper alle å nå sine treningsmål. Utholdenhetsutøvere trener gjerne store mengder og det kan være svært skadelig å trene for mye eller for hardt.

Våre tester hjelper deg med å finne svakheter og styrker, måle fremgang (når en tester seg flere ganger), øke treningseffekten og anslå prestasjons-kapasiteten.

Maksimalt oksygenopptak - VO2 Maks

Maksimalt oksygenopptak (VO2 maks) er den største enkeltstående faktoren for prestasjon i utholdenhet, og er kroppens maksimale evne til å ta opp oksygen. Ved denne testen finner vi også utøverens makspuls. Testen kan gjennomføres på tredemølle, sykkel eller på romaskin, og kan brukes som en del av treningsopplegget som vil gi god indikasjon på kapasitet og effekt av treningen.

Melkesyreterskel - Laktatprofil

Testing av laktatprofil gjøres for å finne den høyeste intensiteten hvor det er likevekt mellom melkesyreproduksjon og eliminasjon. Denne intensiteten kalles gjerne melkesyreterskel og er sammen med VO2 maks de viktigste faktorene for prestasjon i utholdenhet. En slik test vil i høy grad kunne si hva som er riktig intensitet på øktene dine for best mulig effekt av treningen, samt måle effekt og eventuelt fremgang etter gjennomført treningsprogram.IMG_8468.JPG

Priser

VO2-maks kr 900,- 
Laktatprofil kr 1100,-  
Kombitest kr 1350,- (begge testene)

Frem til 28.februar får du 30% på testing i testlabben!

Bestilling av test

Ønsker du flere tester eller egne spesialsydde tester, lager vi gjerne egne opplegg for deg. Er dere et lag eller flere i en bedrift som ønsker testing, spesialsyr vi opplegg sammen med dere. 

Kontakt oss på: testlab@sammen.no eller tlf: 93 44 62 64