Vi har klatrevegger og buldrerom på Trene Sammen Fantoft og klatrevegg (ikke buldring) på Trene Sammen Lehmkuhl. Vi har dyktige instruktører, klatrekurs og klatrekonkurranser. Klatreveggene og kursene er åpne for alle interesserte.

Fantoft

Med tre klatrevegger og ett buldrerom kan Sammen Fantoft by på utfordringer for de fleste. Hovedveggen er 10,5 meter høy og inneholder mellom 35 og 40 ruter. Klatringen går fra vertikal til overhengende og vi har som oftest ruter gradert fra 3 til rundt 8. Den blå veggen er 8 meter høy, går fra sva til vertikal klatring, og rutene ligger stort sett mellom grad 3 og 6. Vi har også et romslig buldrerom med utfordringer på alle nivåer.

Lehmkuhl

Med sine 15 meter og ca. 40 til 48 ruter er klatreveggen på trene Sammen Lehmkuhl den største av veggene våre. Rutene er stort sett vertikale, men den hydraulisk drevne "tilteveggen" gir også muligheter for brutalt bratt klatring! Rutene i Lehmkuhl går fra grad 4 og oppover. 

Klatreveggen er i noen perioder utilgjengelig pga. fast booking eller andre arrangement, sjekk dager og tider på oversiktssiden for booking m.m.

Klatrekort henges synlig i selen


OBS! Ved klatring i Sammens klatrevegger skal brattkort eller klatrekort henges synlig i selen!


Husk alltid når du klatrer:

Kameratsjekk

 Å klippe tauet riktig inn på slyngene.

 Å stå nær veggen når
man sikrer.

 Skrukarabin til taubrems skal kun klippes inn i sentralløkken i selen.

Kontaktinfo:

Resepsjon Fantofthallen:  
Trening.fantoft@sammen.no

Resepsjon Lehmkhulhallen: 
lehmkuhlhallen@sammen.no

Klatreansvarlig
Rune Selenius: 

Spørsmål angående klatring:
Rune Selenius
rune.selenius@sammen.no