Kursguide

Lurer du på hvilket svømmekurs som passer deg best? Se guiden vår!


Ungdom

Er mellom 15 og 19 år og kan svømme 100 meter

Når:  mandag kl. 15.00

Hva lærer jeg: Svømmeteknikker på høyt nivå for bedre fremdrift med crawlteknikker, butterfly, bryst, vending og ryggcrawl. 


Voksne

Jeg kan ikke svømme

Når: mandag kl. 16.00 eller tirsdag kl. 17.00

Hva lærer jeg: Vi følger prinsippet om først å bli trygg i vann, for deretter å følge en forsiktig progresjon med ulike øvelser hvor målet er at man skal lære å svømme enkel brystsvømming.

 

Jeg kan svømme litt, men er ikke særlig trygg i vannet

Når: tirsdag kl. 18.00

Hva lærer jeg: Vi følger prinsippet om først å bli trygg i vann, for deretter å følge en forsiktig progresjon med ulike øvelser hvor målet er at man skal lære brystsvømming og å bli svømmedyktig.

Jeg kan svømme minst 50 meter i hvilken som helst svømmeart

Når: torsdag kl. 17.00

Hva lærer jeg: grunnleggende crawl teknikk: riktig benspark, armtak, koordinering av arm og beinbevegelser samt god kroppsholdning og pusteteknikk.

 

Når: torsdag kl. 18.00

Hva lærer jeg: beherske høy teknikk for crawl: armtak, benspark, pusting, vending og startstup. Mer fokus på mengdetrening og finpussing av teknikker.

Når: onsdag kl. 16.30

Hva lærer jeg: grunnleggende ferdigheter i alle svømmearter; crawl, bryst og rygg, samt teknikker innenfor vending og stup.


Alle kurs bygger på progresjon. Av praktiske grunner kan instruktøren dessverre ikke repetere, selv om deltakerne har hatt fravær.

Alle påmeldte vil få informasjon og en kurskalender på mail innen kursstart. Ikke fått mail? Ta kontakt på mail: basseng.studentsenteret@sammen.no.