Studentersamfundet

Granheim er studentenes hus på campus Rommetveit. Her holder Studentersamfundet Stord til, og arrangerer ulike aktiviteter.
studentersamfundet stord styret høst 22_edited original.jpgStyret i Studentersamfundet, høstsemesteret 2022

Studentersamfundet Stord er en sosial studentforening for studenter ved campus Stord og du er automatisk medlem når du har betalt semesteravgiften.

Samfundet drifter studenthuset Granheim, som ligger på Campus. Her arrangeres blant annet quiz, kafè, temafester og konserter. Huset er også utstyrt med møteutstyr slik at foreninger kan gjennomføre møter på tvers av campus.

Studentersamfundet er basert på frivillig drift av og for studentene. De søker stadig nye engasjerte som kan være med i teamet. Kontakt dem gjerne hvis du vil bli med.

For mer informasjon om aktuelle arrangementer på Granheim, sjekk Studentersamfundet Stord på Facebook og Instagram.

kontaktinformasjon: samfundet.stord@hvl.no

gramheim ed.jpg

IMG_0999.JPG

Leder

Celine Aida Mballow

Nestleder

Elise Knapskog

Hei!

Mitt navn er Celine, er 26år og kommer fra Høvik i Bærum. Jeg studerer barnehagelærer andre året, og er i år leder i Studentersamfundet Stord. Det er flere grunner til at jeg hadde lyst til å være en del av denne organisasjonen. Men grunnen som står aller høyest er at jeg syns det er utrolig gøy og givende å være en del av et styre som skaper sosiale sammenkomster for medstudenter, og det å kunne være med på å styre det som skal skje slik at alle får oppleve hvor godt det er å studere her på Stord. På denne måten får du sjansen til å bli kjent med mange ulike mennesker på tvers av klasser og studier, og du får samarbeide med mennesker som vil det samme som deg. Har du spørsmål eller forslag til ting vi kan arrangere kan du kontakte oss på e-post, Facebook og Instagram!

Facebook: Studentersamfundet Stord

Instagram: studentersamfundet_stord