Studentidrettslaget

Studentidrettslaget Råmund er foreningen for deg som liker fysisk aktivitet, i lag eller på egen hånd.

råmund fortball 2.jpg

Råmund arrangerer ukentlige treninger i fotball, volleyball og CrossFit. De drifter også treningssenteret på Campus, med godt utvalg av styrke- og kondisjonsapparater. I tillegg blir det arrangert fjellturer, aktivitetsdager og diverse sosiale arrangementer. Alle disse tilbudene kan medlemmene benytte seg fritt av.

Uavhengig om du er en sportsidiot eller en sosial benkesliter er du hjertelig velkommen som medlem i Råmund.

Hvordan bli medlem?

Påmeldingskjema her.
Betale kr 800 for hele skoleåret til kontonr. 3520.33.50218 eller Vipps til 558280, evt. kr 500 for resten av semesteret om man betaler etter nyttår. Husk å merke betalingen med fullt navn og studentnummer. Send en medlemsforespørsel til «Råmund studentidrettslag» på Facebook. Etter at man har betalt tar man kvitteringen med til Servicetorget på HVL som vil hjelpe deg videre.

 Som medlem får man tilgang til følgende:

  • Treningssenter på campus, åpent alle dager 07:00 – 23:00  (Åpningstidene følger HVL sin kalender, stengt når campus er stengt) 
  • Alt av treningstilbud (fotball, volleyball m.m.)
  • Gunstige priser på ekskursjoner og aktiviteter arrangert av Råmund.
  • Tilgang til Facebookgruppe med påmelding til treninger, info om treningstilbud og sosiale arrangementer (send medlemsforespørsel).

Råmund sine treningstider:

  • Mandag: CrossFit 15:30-16:30 og Fotballtrening 17:00-18:30
  • Tirsdag: Volleyballtrening 18:00-20:00 
  • Onsdag: Fotballtrening 17:00-18:30
  • Torsdag: Volleyballtrening 18:00-20:00 
  • Råmund tilbyr gratis padel til medlemmer 1 gang i uken. 

Instagram: raamund.sil

Facebook: Studentidrettslaget Råmund 

Kontaktinformasjon: ramund.stord@hvl.no

2B17AB3C-A7BC-47FF-8805-07919149338B.PNG

Styreleder

Joanna Norheim Knutsen

Hei! Mitt navn er Joanna Norheim Knutson og jeg er 26 år. Jeg kommer fra en liten bygd som heter Etne, i Etne kommune. Jeg går grunnskolelærer 5-10 trinn, og skal dette året skrive master. Som styreleder for Råmund Studentidrettslag får jeg utfordret meg selv litt ekstra, og får være med resten av styret å bidra til at alle skal få en fantastisk studenttid her på Stord! Det å være student er så mye mer enn å bare studere, og jeg er derfor utrolig motivert til å gjøre studiehverdagen best mulig, for flest mulig! Om du har noen spørsmål angående Råmund, studiet eller andre ting, ikke nøl med å ta kontakt😊

Nestleder

Onar Ohm Børretzen

Hei! Mitt navn er Onar Ohm Børretzen. Jeg er 24 år, og går siste året mitt på GLU 5-10. Jeg kommer fra en liten bygd i Vindafjord kommune som heter Skjold. Etter å ha vært «fotballansvarlig» i Råmund i tre år, valgte jeg å stille som nestleder. Dette fordi jeg ser hvor mye positivt vi gjør for studentfellesskapet. Om DU har noen spørsmål angående vervet, Råmund eller hvordan det er å være student på Stord - ta kontakt!