Studentidrettslaget

Studentidrettslaget Råmund er foreningen for deg som liker fysisk aktivitet, i lag eller på egen hånd.

råmund fortball 2.jpg

Råmund arrangerer ukentlige treninger i fotball, volleyball og CrossFit. De drifter også treningssenteret på Campus, med godt utvalg av styrke- og kondisjonsapparater. I tillegg blir det arrangert fjellturer, aktivitetsdager og diverse sosiale arrangementer. Alle disse tilbudene kan medlemmene benytte seg fritt av.

Uavhengig om du er en sportsidiot eller en sosial benkesliter er du hjertelig velkommen som medlem i Råmund.

Hvordan bli medlem?

Betale kr 800 for hele skoleåret til kontonr. 3520.33.50218 eller Vipps til 558280, evt. kr 500 for resten av semesteret om man betaler etter nyttår. Husk å merke betalingen med fullt navn og studentnummer. Send en medlemsforespørsel til «Råmund studentidrettslag» på Facebook. Etter at man har betalt tar man kvitteringen med til Servicetorget på HVL som vil hjelpe deg videre.

 Som medlem får man tilgang til følgende:

  • Treningssenter på campus, åpent alle dager 07:00 – 23:00  (Åpningstidene følger HVL sin kalender, stengt når campus er stengt) 
  • Alt av treningstilbud (fotball, volleyball m.m.)
  • Gunstige priser på ekskursjoner og aktiviteter arrangert av Råmund.
  • Tilgang til Facebookgruppe med påmelding til treninger, info om treningstilbud og sosiale arrangementer (send medlemsforespørsel).

Råmund sine treningstider:

  • Mandag: CrossFit 15:30-16:30 og Fotballtrening 17:00-18:30
  • Tirsdag: Volleyballtrening 18:00-20:00 
  • Onsdag: Fotballtrening 17:00-18:30
  • Torsdag: Volleyballtrening 18:00-20:00 
  • Våren 2023 tilbyr Råmund gratis padel til medlemmer 1 gang i uken. 

Instagram: raamund.sil

Facebook: Studentidrettslaget Råmund 

Kontaktinformasjon: ramund.stord@hvl.no

2B17AB3C-A7BC-47FF-8805-07919149338B.PNG

Leder

Khiem Nguyen

Hei! Mitt navn er Khiem Nguyen og jeg er 25 år. Jeg kommer fra en liten bygd i Sola Kommune som heter Tjelta. Jeg studerer grunnskolelærer 5-10 trinn. Som styreleder for Råmund Studentidrettslag kan jeg utfordre både meg selv, samt resten av styret til å bidra slik at alle har muligheten til en fantastisk studenttid her på Stord! Jeg elsker å engasjere meg, men noe av det beste jeg vet er å få andre folk til å engasjere seg! Studentlivet er så mye mer enn å bare studere. Om du har lyst å engasjere deg, har noen spørsmål angående Råmund eller studentfrivilligheten, ta kontakt! 😊

Nestleder

Martine Erstad Holm

Hei, mitt navn er Martine og er 25 år. Jeg kommer fra Bergen og studerer siste året på sykepleien. Jeg valgte å bli nestleder i Råmund Studentidrettslag fordi jeg synes det er utrolig kjekt å engasjere seg i hva som skjer i studiehverdag, selv utenfor selve studie. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har noen spørsmål angående Råmund, studie eller helt andre ting! Vi tar imot alle med åpne armer!