Willy Frivillig-prisen 2022 går til HSI og Khiem Nguyen (Råmund SIL)

Vinnerne ble hedret under Willy Frivillig-middagene.

I går feiret vi den fantastiske innsatsen studentforeningene gjør for studentene på campus Haugesund og på campus Stord.

Willy Frivillig-prisen gis til en studentforening eller en enkeltstudent med verv som har gjort en utmerket innsats innenfor foreningslivet.

Vi er overveldet over alle nominasjonene dere har sendt inn og det var vanskelig å velge bare én vinner.

Gratulerer til vinnerne!

Derfor ble prisen i år delt mellom Haugesund Studentidrettslag, HSI, på campus Haugesund og Khiem Nguyen (Råmund SIL) fra Campus Stord. Gratulerer!


Vi setter utrolig stor pris på den innsatsen som alle studenter med verv legger ned for å gjøre studietiden bedre for alle. Dere har alle grunn til å føle dere som vinnere.

…og til deltakerne på Willy Frivillig-middagene i Haugesund og på Stord: takk for en hyggelig kveld.

express red willy middag.PNGWilly Frivillig-middag på Stord med representanter fra Råmund SIL, Studentersamfundet Stord, Sammen og HVL.gro khiem red.pngKhiem Nguyen fra Råmund SIL på campus Stord stakk av med årets Willy Frivillig-pris. Her med regionsdirektør i Sammen, Gro Nesheim.red.pngHaugesund Studentidrettslag ved Karina Pedersen tar imot årets Willy Frivillig-pris. red 2 DSC04534.pngWilly Frivillig-middag på Brasserie Brakstad i Haugesund.red 3DSC04531.pngWilly Frivillig-middag på Brasserie Brakstad i Haugesund.