Gjestetrening på Stord

Dette er siden for deg som vil gjestetrene når du besøker campus Stord

NB! De som ønsker å gjestetrene i sommer må ta kontakt med oss på e-post senest 10. juni for å få tilgang til treningsrommet: post.stord@sammen.no.

'På campus Stord, Rommetveit, er det et ubetjent nøkkelgym. Du trenger derfor et adgangskort som virker på ytterdør og dør til nøkkelgym.

Vårt lokale adgangskort virker kun på campus Stord og gir deg inntil 2 måneder med gratis gjestetilgang i perioden 1. juni til 1. september og inntil 15 gratis gjestetreninger resten av året.

  1. Ønsker du å gjestetrene her i «Sommerperioden» inntil 2 måneder i perioden 1. juni – 1. september ber vi deg innen 1. juni sende oss en e-post til: post.stord@sammen.no med bilde av «Gjestetreningskort» du har fått fra ditt treningssenter og kopi av betalt faktura/din betaling.

  2. Ønsker du å gjestetrene inntil 15 ganger resten av studieåret, sender du senest 2 uker før ankomst en e-post: post.stord@sammen.no med bilde av «Gjestetreningskort» du har fått fra ditt treningssenter og kopi av betalt faktura/din betaling og for hvilken/hvilke periode(r) du ønsker å gjestetrene her.

Vi trenger også din postadresse hvor vi skal sende adgangskortet eller info om du ønsker å hente adgangskortet på HVL campus Stord

Ved gitt tilgang godtar du følgende regler:

  1. Treningsrom (nøkkelgym), som kan brukes mellom 07:00 og 23:00 på ukedager og mellom 08:00 og 18:00 på lørdager og søndager, er ubetjent og all trening skjer på eget ansvar. Undervisning har likevel fortrinnsrett framfor treningsaktiviteter. Mellom 23:00 og 06:30 er det satt på alarm på bygget. Nøkkelgym er stengt 23.12.21. – 02.01.22.
  2. Hygiene er viktig bruk derfor egne rene innesko som ikke setter merker og treningshåndklede når du trener. Rydd etter deg og tørk av apparatene etter bruk med papir og desinfeksjonsmiddel.
  3. Ikke bruk klær som kan virke støtende, ta hensyn til andre og hold god orden!
    Ytterklær/ skift er ikke tillatt inne på treningsrommet.
  4. Det er ikke lov å ta med andre personer i treningsrommet.
  5. Dersom du ikke følger reglene kan det føre til at adgangskortet ditt blir sperret.