Miljøuken 2020

2.-6. november 2020 arrangerer Sammen - i samarbeid med UiB, HVL, Naturvernforbundet, Spire og WorldSavingHustle den årlige Miljøuken - små grep som gjør en stor forskjell

Dette er ukens program!

Mandag : MAT
Ved å spise opp maten og redusere kjøttforbruket kan du spare miljøet. Sammens kokker viser frem gode vegetarretter, som alle kan få til. Følg oss også på Instagram for mer informasjon @sammenhaugesund

Tirsdag : TEKSTIL
De beste klærne er de du allerede har. Fokuset for dagen er tips og triks du kan bruke for å reparere de klærne du allerede har. Sjekk ut arrangementet Wandviks syskole på FB. 

Onsdag : RESIRKULERING
Det er ikke alltid like lett å vite hva som skal sorteres hvor! I samarbeid med våre vertskommuner hjelper vi studentene med en egen kaste-guide.

Torsdag : PLAST
Bruker du mye unødvendig plast? Bli med vår studentmedarbeider Ingeborg når hun dokumenterer plastforbruket sitt gjennom en hel uke på Sammens instragram-konto.

  • Del dine erfaringer med å være mer miljøbevisst. Kanskje har du blitt mer bevisst på bruken av plast og tatt noe grep, kanskje du har egen kompost eller er du blitt kjøttfri? Del med oss på Instagram og være med i trekning av fine premier.
  • Nettarrangement: filmvisning av The Story of Plast kl 19.00


Fredag : HÅP
Denne dagen vil vi vise frem alt det fantastiske arbeidet som gjøres for miljøet vårt. For ofte er det lett å glemme alt det gode arbeidet som allerede er gjort og som gjøres av tusenvis av mennesker hver dag. Denne dagen skal vi dedikere til dette gode arbeidet!

mu-innlegg-program.jpg