Kaffeavtalen

Studentene har talt – kaffeavtalen 2.0 er ute nå!

Kaffeavtalen er nærmest blitt obligatorisk for studentene våre. Tilnærmet ubegrensede mengder kaffe i løpet av et helt semester har vist seg å være forlokkende.  Det beryktede tilbudet fører også til mange tilbakemeldinger på hvordan avtalen kunne blitt enda bedre, og veldig mange studenter har sagt de gjerne vil fylle kaffen i sin egen kopp, eller ha en bedre Sammen-kopp med lenger holdbarhet enn tidligere. De argumenterer med at det vil være mer praktisk for dem og mye bedre for miljøet.  

Vi er ikke vonde å be når studentene har gode innspill, og oppfyller like gjerne begge ønsker på en gang! Høsten 2019 lanserer vi en Sammen-kopp, produsert av Camelbak, med en garanti på 25(!) år. Og ikke nok med det, du kan også velge å bruke din egen kopp når du fyller på kaffe. Det oppstår rett og slett en vinn-vinn-vinn-situasjon for studentene, miljøet og Sammen, når studentene nå kan fylle kaffe i den samme koppen gjennom hele studietiden.

Kaffeavtalen er et abonnement som gir deg rett til å drikke så mye traktekaffe og/eller te du vil i et semester, for 350,-

En Sammen-kopp produsert av Camelbak, med en garanti på 25 år, kan kjøpes til innkjøpspris på 149,- (sammen med kaffeavtalen)

Du kan fylle på kaffe i din egen kopp.
*Det forutsetter en glatt overflate på koppen til å feste oblatet på, og må må romme mellom 2-3 dl.