Studere på Stord til høsten?

Planlegger du å studere på Stord i august? Da er vi veldig klare til å ta deg godt imot!

Vi hjelper deg med studentbolig
Trenger du et sted å bo er du hjertelig velkommen til å søke på våre studentboliger. Her kan du bo med vennene dine i kollektiv og ta del i det gode bomiljøet, og med et trygt leieforhold. Hos oss får du også en fin arena til å bli kjent med andre studenter, og det arrangeres sosiale arrangementer for beboerne våre. Vi er en trygg utleier, som tar godt vare på deg og du trenger ikke å bekymre deg. Her er kontrakter på plass og vaktmestere står klare for å hjelpe til hvis det skulle være noe.

Vi anbefaler deg å søke så snart som mulig og vi tildeler boliger gjennom hele sommeren. Det kan være lurt å være tidlig ute.

Se våre boliger og søk her
IMG_1021.jpgsammen_stord_035.jpg

Hva skjer hvis jeg takker ja til bolig, men ikke skal til Stord likevel?
Fortvil ikke! Får du tildelt bolig hos oss og det viser seg at du ikke skal studere i Haugesund allikevel holder det at du gir beskjed til oss før 25. juli. Da får du depositumet ditt tilbake.

sammen_stord_august_034.JPG

Fordeler ved å studere på Stord
Studentmiljøet på Stord har et fortjent rykte på seg for å være enormt bra. Vi har mange av studentforeninger, studentidrettslag og studentorganisasjoner for enhver smak. En kjempefin måte og bli kjent med andre likesinnede og få seg et godt nettverk.

Vi har treningsrom på Campus med moderne utstyr og gode fasiliteter.  Er du glad i å trene eller har lyst å begynne har vi et godt tilbud til deg.

I Sammen får du også tilgang til godt helsetilbud med rådgiver og psykolog som hjelper deg når du behøver.

sammen_haugesund_042.jpg

sammen_stord_047.jpg