Petter (26) bor i Sammen sine studentboliger: -Du har alltid studiekompisene dine i nærheten

Er du student på campus Stord og trenger bolig? Vi har snakket med sykepleiestudent Petter Ferstad (26) for å få et innblikk i fordelene ved å bo i Sammen sine studentboliger.

1D3_2858.JPG

Petter flyttet inn før korona, og sier at det i en normalsituasjon er mange sosiale sammenkomster i boligenes fellesarealer. 

Inkluderende 

-Folk er veldig inkluderende. Selv om noen andre har leid fellesområdet inkluderer de både kjente og ukjente. 

Petter forteller at det er mange fordeler ved å bo i Sammen-bolig. Han trekker særlig frem det sosiale aspektet.  

-Du vil mest sannsynlig få studiekompiser som bor i Sammen-bolig. Da har du alltid studiekompisene dine i nærheten. 

Petter synes også det er positivt at Sammen arrangerer grilling og andre sosiale aktiviteter for beboerne. 

-De er flinke til å informere oss om det som skjer.

I tillegg peker Petter på gode parkeringsmuligheter og at de andre beboerne er greie folk som tar hensyn som fordeler ved å bo i Sammen sine studentboliger.rommetveit sosialt 2.jpeg

Vi hjelper deg med å finne studentbolig 

Om du trenger et sted å bo er du hjertelig velkommen til å søke på våre studentboliger. Vi har boliger tilpasset alle behov. Vil du bo i kollektiv med vennene dine? Eller foretrekker du kanskje et rom eller en leilighet med eget kjøkken og bad? Har du barn? Vi har også boliger tilpasset familier. Det er uansett sosialt å bo hos oss, og det er lett å bli kjent med andre studenter da vi arrangerer sosiale sammenkomster for beboerne våre. I tillegg er vi kjent for å være en trygg utleier med ordentlige kontraktsforhold og vaktmestere som står klare til å hjelpe deg dersom det skulle være noe. 

Søk nå! 

Vi starter tildeling av boliger for høstsemesteret den 15. Mai. Søk så snart som mulig, slik at du sikrer deg boligtypen du ønsker deg. Gjennom året har vi løpende tildeling etter søknad. Finn din Sammen-bolig i vår boligportal og søk her. Les mer om søknadsprosessen på våre nettsider.