-Det er enkelt å få seg studievenner!

Trenger du studentbolig på Stord? Vi har snakket med Khiem om fordelene ved å bo i Sammen sine studentboliger.

khiem redigert.png

Khiem Nguyen (25) studerer ved lærerhøyskolen på Stord og har bodd i Sammen sine studentboliger, Heimen, på campus Stord i snart et år. 

-Jeg flyttet inn i en helt nyoppusset hybel i august 2021. Hybelen har privat bad og så deler jeg kjøkken og tv-stue med ni andre studenter.  

På spørsmål om hvorfor han valgte å bo i Sammen sine studentboliger trekker han først og fremst frem det sosiale aspektet. 

Sosiale events 

-Det er enkelt å få seg studievenner når du bor i et studentmiljø. Vi som bor på Heimen er blitt gode venner og deltar på mange sosiale events sammen - både i studentboligene og på campus. Det er med andre ord en fin måte å bli kjent med nye folk på når du flytter til et nytt sted alene. 

Kort vei til alt 

I tillegg peker Khiem på at er det kort vei til alt.  

-Det er bare 100 meter fra studentboligene til forelesningssalene på campus. I tillegg ligger studentboligene like ved en badeplass, park, kunstgressbane, treningsrom og fine turløyper. 

Lydia hjelper deg 

Khiem forteller også at Sammen er kjent for å være en trygg utleier med ordentlige kontraktsforhold og ansatte som står klar til å hjelpe deg om det skulle være noe med boligen din.

-Vaktmester Lydia er reserve-mamma for oss som bor på Heimen. Hun inviterer rett som det er på kaffe og vafler, eller lager til en felles frokost for alle studentene. Hun pleier å si at hun har 150 fosterbarn. 

Vi hjelper deg med å finne studentbolig 

Om du trenger et sted å bo er du hjertelig velkommen til å søke på våre studentboliger. Vi har boliger tilpasset ulike behov. Vil du bo i kollektiv med vennene dine? Eller foretrekker du kanskje en leilighet med eget kjøkken og bad? Har du barn? Vi har også boliger tilpasset familier.

Det er uansett sosialt å bo hos oss, og det er lett å bli kjent med andre studenter da vi arrangerer sosiale events for beboerne våre. I tillegg har de fleste boligene våre en satt månedspris på strøm, noe som gir deg økonomisk forutsigbarhet.

Er du usikker på om du får studieplass til høsten? 

Du kan likevel søke og eventuelt inngå boligkontrakt med oss. Dersom du ikke får studieplass på Stord likevel vil vi løse deg fra avtalen dersom du gir oss skriftlig beskjed via e-post innen 24. juli.  

Søk nå!

Fristen for å søke bolig er satt til 15. mai, og vi tildeler studentboliger fortløpende etter at fristen er gått ut. Finn din Sammen-bolig i vår boligportal og søk nå. Du kan lese mer om søknadsprosessen på våre nettsider. 

Vil du se flere bilder og videoer av boligene våre? Følg oss på Instagram! 

Vi legger ut innhold fra studentboligene våre og fra studentlivet på campus Stord på vår Instagramprofil, sammenstord. Følg med!khiem og lydia redigert.pngKhiem og Lydia griller for studentene under et arrangement på campus Stord.SAMMEN_Stord_Bolig_02.jpgStudentboligene ligger landlig og fint til kun 100 meter fra hovedbygningene på campus Stord.SAMMEN_Stord_Bolig_19.jpgKhiem bor i en nyoppusset hybel som er 14 kvm stor, møblert og har privat bad.SAMMEN_Stord_Bolig_10.jpgPå felleskjøkkenet møtes beboerne til frokost, middag og andre sosiale events.SAMMEN_Stord_Bolig_18.jpgOppgang med studentboliger.rommetveit sosialt.jpegSammen har et eget uteområde hvor studentene soler seg, griller og drikker kaffe.