Fem gode grunner til å velge Sammen Bolig

Skal du studere på Stord og trenger et sted å bo? Studentsamskipnaden på Vestlandet (Sammen) tilbyr rimelig bolig til alle studenter over 18 år som studerer på en utdanningsinstitusjon tilknyttet Sammen.

Her er 5 gode grunner til hvorfor du skal velge Sammen Bolig:

1. Variert
Sammen Bolig har et variert utvalg av boligtyper. Om du ønsker å bo alene, med venner, i par, eller med familie har vi noe som passer for alle. I tillegg er noen av leilighetene møblert, mens andre er umøblerte. 

2. Rimelig
Sammen Bolig tilbyr konkurransedyktige priser som er rimeligst mulig for studenter. Hele vårt overskudd vil alltid gå tilbake til studentene for at de skal ha det best mulig. I tillegg har de fleste boligene fastpris på strøm, noe som er billig og trygt fordi det gir deg økonomisk forutsigbarhet.

3. Trygt
Ikke bare er det variert og rimelig å bo hos Sammen Bolig, men det er også trygt. Hos oss er du garantert en stabil og profesjonell utleier. Alle leietakere må skrive under på en kontrakt og betale et depositum, noe som er både trygt for deg og oss. På alle bygg er det en vaktmester tilgjengelig som kan hjelpe deg om det skulle være noe. Vaktmester kan enkelt kontaktes via "Min Side" i vår boligportal. Har du et akutt problem utenom våre åpningstider kan du enkelt kontakte Securitas. Som nevnt er det fastpris på strøm i de fleste boligene som ikke minst er billig, men også trygt og forutsigbart. Hos oss vil du alltid bli godt ivaretatt som leietaker. 

4. Sosialt
En av de mange fordelene ved å bo hos oss er det sosiale miljøet. I våre boliger bor det kun studenter som er i akkurat samme situasjon som deg. Dette gjør terskelen for å bli kjent med nye folk litt lavere. I tillegg har de fleste studentboligene et fellesområde som er åpent for alle. Alle våre studentboliger har flere bomiljøkoordinatorer, som er frivillige og engasjerte beboere som jobber for at alle skal ha det så bra og sosialt som mulig. De har ansvaret for å arrangere fester og andre sosiale sammenkomster, og å sørge for at fellesrommene er best mulig for alle. 

5. Beliggenhet
Våre studentboliger ligger på campus med treningssenter, gressbane, turløyper og bademuligheter et steinkast unna.

Les mer om praktisk informasjon rundt søknadsprosessen og se bilder av boligene her.

Søk her før 15. mai!

PS. Er du usikker på om du får studieplass til høsten? Du kan likevel søke og takke nei til tilbudet, dersom du gir beskjed innen 24. juli.

LES MER: FEM GODE GRUNNER TIL Å STUDERE PÅ STORD!