Gjestetrening i Haugesund

Dette er siden for deg som vil gjestetrene når du besøker campus Haugesund. NB! Alle som ønsker å gjestetrene må ta kontakt og bestille adgangskort senest to uker før ønsket gjestetreningsperiode.

NB! HVL, og dermed også treningsrommet, er dessverre sommerstengt fra 21. juni - 07. august. Det er ikke mulig å gjestetrene i denne perioden.

På campus Haugesund, Bjørnsonsgt. 45, er det et ubetjent treningsrom. Du trenger derfor et adgangskort som virker på ytterdør og dør til nøkkelgym.

Vårt lokale adgangskort virker kun på campus Haugesund og gir deg inntil 2 måneder med gratis tilgang i perioden 1. juni til 1. september og inntil 15 gratis gjestetreninger resten av året.

  1. Ønsker du å gjestetrene her i «Sommerperioden» inntil 2 måneder i perioden 1. juni – 1. september ber vi deg innen 1. juni sende oss en e-post til: post.haugesund@sammen.no med bilde av «Gjestetreningskort» du har fått fra ditt treningssenter og kopi av betalt faktura/din betaling.

  2. Ønsker du å gjestetrene inntil 15 ganger resten av studieåret, sender du senest 2 uker før ankomst en e-post: post.haugesund@sammen.no med bilde av «Gjestetreningskort» du har fått fra ditt treningssenter, kopi av betalt faktura/din betaling og for hvilken/hvilke periode(r) du ønsker å gjestetrene her. Obs! Treningsrommet er stengt 24. - 26. desember og 01. januar.

Vi trenger også din postadresse hvor vi skal sende adgangskortet eller info om du ønsker å hente adgangskortet hos oss i Sammen på HVL campus Haugesund. Vi har åpent mandag-fredag kl 09:00 - 15:00.

Ved gitt tilgang godtar du følgende regler:

  1. Treningsrom (Nøkkelgym), som kan brukes mandag – fredag kl. 07.00 - 23.00, og lørdag – søndag kl. 08.00 – kl. 18.00, er ubetjent og all trening skjer på eget ansvar. Mellom kl 23:00 og 06:30 er det satt på alarm på bygget.
  2. Hygiene er viktig, ta derfor med egne rene innesko som ikke setter merker og treningshåndkle og bruk disse når du trener. Rydd etter deg og tørk av apparatet etter bruk med papir og desinfeksjonsmiddel.
  3. Ikke bruk klær som kan virke støtende, ta hensyn til andre og hold god orden! Ytterklær/ skift er ikke tillatt inne på treningsrommet.
  4. Du har ikke lov til å ta med andre personer til treningsrommet. 
  5. Dersom du ikke følger reglene kan det føre til at adgangskortet ditt blir sperret.