Gjestetrening i Haugesund

Dette er siden for deg som vil gjestetrene når du besøker campus Haugesund.

Info til studenter utenfra, som er medlem i en studentsamskipnad sitt treningssenter, og som vil gjestetrene i Haugesund.

På campus Haugesund, Bjørnsonsgt. 45, er det et ubetjent nøkkelgym. Du trenger derfor et adgangskort som virker på ytterdør i nord, til venstre for karuselldør og dør til nøkkelgym i underetasjen.

Vårt lokale adgangskort virker kun på campus Haugesund og gir deg inntil 2 måneder med gratis tilgang i perioden 1. juni til 1. september og inntil 30 gratis gjestetreninger resten av året.

Ønsker du å gjestetrene her i sommer ber vi deg sende oss en e-post innen 1. juni på post.haugesund@sammen.no med et bilde av «Gjestetreningskort» du har fått fra ditt treningssenter.
Vi trenger også din postadresse hvor vi skal sende adgangskortet.

Det er et vilkår for å få tilsendt adgangskortet at følgende regler godtas og blir fulgt:

  1. Campus trening, som kan brukes daglig mellom kl 06.30 og kl 23.00, er ubetjent og all trening skjer på eget ansvar. Mellom kl 23.00 og 06.30 er det satt på alarm på bygget.
  2. Hygiene er viktig, ta derfor med egne rene innesko som ikke setter merker og treningshåndkle og bruk disse når du trener. Rydd etter deg og tørk av apparatet etter bruk med papir og desinfeksjonsmiddel.
  3. Ikke bruk klær som kan virke støtende, ta hensyn til andre og hold god orden! Ytterklær/ skift er ikke tillatt inne på treningsrommet.
  4. Du har ikke lov til å ta med andre personer til treningsrommet. 
  5. Dersom du ikke følger reglene kan det føre til at adgangskortet ditt blir sperret.