Studentlivkonferansen 2023

1. februar 2023
Det Akademiske Kvarter, Bergen

 

Velkommen til Studentlivkonferansen 2023!


Sammen Studentliv og Velferdstinget Vest gjentar suksessen og arrangerer Vestlandets andre Studentlivkonferanse.

Formålet med konferansen er å redusere avstanden mellom studentorganisasjoner på Vestlandet og bidra til et økt aktivitetsnivå i byens studentliv. Studentlivkonferansen 2023 vil ha et ekstra fokus på inkludering og mangfold i studentorganisasjoner. Dette vil gå som en rød tråd gjennom hele konferansen, med egen workshop som alle vil være igjennom.

Konferansen avholdes onsdag 1. februar med opplegg både på dagtid og kveldstid. Alle studentorganisasjoner på Vestlandet er invitert til konferansen med 2 plasser. Dersom dere er usikre på om dere kan komme er det bare å ta kontakt med oss. 

Målgruppen for denne konferansen er studenter med styreverv i en studentorganisasjon. Den kan være styret i en mindre interesseorganisasjon eller leder av en større idrettsorganisasjon.

Reise og opphold
Studentorganisasjoner som kommer fra Førde, Sogndal, Stord eller Haugesund får dekket sine utgifter for reise og opphold av Sammen. 
  • Sogndal og Førde: Ta kontakt med Jakob Krokeide Stein på jakob.stein@sammen.no for mer informasjon.
  • Stord og Haugesund: Ta kontakt med Silje Nygaard på silje.nygaard@sammen.no for mer informasjon eller hvis du har noen spørsmål.

Bevertning
Det blir servering av kaffe og te hele dagen. Det blir også lunsj og middag for alle deltakere. Her blir det servert vegetarmat, men det er mulig å oppgi andre preferanser nedenfor.

Tentativt program
Dagsopplegg: kl. 09:30 - 16:00.
Dagsopplegget vil bestå av velkomst, lunsj og workshops. Mer informasjon om endelig program blir sendt ut nærmere arrangementet.
Kveldsopplegg: kl. 19:00 - 01:00.
Kveldsopplegget vil blant annet bestå av middag og variert underholdning. Vi åpner hele Kvarteret for denne kvelden! 

Sted
Det Akademiske Kvarter, Olav Kyrres gate 49.

Kontakt
Dersom du lurer på noe er det bare å ta kontakt på studentliv@sammen.no eller per telefon på +47 46 87 94 14.