Studkick

Foreningen for deg som liker opplevelsesturer, friluftsliv og en aktiv hverdag.

Studkick tilbyr turer til f.eks. Trolltunga, Preikestolen, overnattingstur til Åkrafjorden for å klatre Via Ferrata,  og andre spennende reisemål.

Ellers driver Studkick med aktiviteter som klatring, surfing og seiling. 

Studkick har et stort lager med utstyr som medlemmene kan låne til aktiviteter og utflukter.

Du finner mer informasjon om Studkick og hvordan du melder deg inn på Facebook og Instagram.

E-post: studkick.haugesund@hvl.no

Leder i Studkick

Hilde Marie Salvanes


Mitt navn er Hilde Marie Salvanes. Jeg er 25 år, kommer fra ei lita bygd i Sandnes, studerer til kvalitets- og HMS-ingeniør på 3. året og liker å engasjere meg i studentorganisasjoner!

Som leder i Studkick får jeg utfordret meg på å lede og inspirere andre, noe som også kan komme godt med i jobben som HMS-ingeniør😉 Jeg trives veldig godt ute, og driver gjerne med telemark, klatring, downhill sykling, kajakk, båling, fjelltur, surfing og alt annet gøy! Ikke nøl med å ta kontakt enten du ser meg på campus, eller om du er mer digital og derfor sender en melding på Facebook eller Instagram!
 
Instagram: @hms0397

Nestleder i Studkick

Malin Renate Sjo

Hei, mitt navn er Malin Renate Sjo. Jeg er 24 år og kommer fra Bjorøy, en liten øy utenfor Bergen. Jeg studerer økonomi og administrasjon på 2 året.

På fritiden så liker jeg meg godt i naturen, om det er på tur eller soppsanking. Ellers liker jeg å strikke, lese, kokkelere og egentlig alt ellers. Om dere har spørsmål til Studkick, så er det bare å ta tak i oss på campus eller som Hilde Marie sier; send en melding på Facebook eller Insta!

Vi hjelper dere gladelig med det dere måtte lure på :)

Fun fact: Jeg har blitt stukket av en skorpion