Studentsamfunnet i Haugesund - Stødden

Foreningen arrangerer blant annet quiz, temafester og konserter. Vil du engasjere deg i Studentsamfunnet?
  • Studentsamfunnet står for studentenes møteplass utenfor HVL - studentpuben Stødden.
  • Arrangerer en rekke arrangementer gjennom semesteret, blant annet quiz, temafester og andre sosiale tilstelninger.
  • Driver studentpuben Stødden, der det er mulig for alle studenter å engasjere seg og hjelpe til - her møter du mange nye studenter.
  • Spiller en nøkkelrolle i fadderukene.

Les mer om Studentsamfunnet her. Alle som har betalt semesteravgift til HVL blir automatisk medlem.

E-post: samfunnet.haugesund@hvl.no

jacob-bentzinger-_HXFz-0g9w8-unsplash.jpg

Leder

Kian Jabbarzadeh

Hei! Mitt navn er Kian Jabbarzadeh og jeg er 20 år. Jeg kommer fra Stavanger. Jeg tar Bachelor i Økonomi her på HVL jeg kjører på med mitt 2. år nå. Som styreleder for Student samfunnet (Stødden) får jeg utfordret meg selv litt ekstra, og får være med resten av styret å bidra til at alle skal få en fantastisk studenttid her i Haugesund! Det å være student er så mye mer enn å bare studere, og jeg er derfor utrolig motivert til å gjøre studentlivet enda mer kjekkere med litt party og andre fantastiske arrangementer. Målet er å gjøre studentlivet best mulig, for flest mulig! Om du har noen spørsmål angående Stødden. Studiet eller andre ting, ikke nøl med å ta kontakt. Vi sees på party!!

Nestleder

Rashad Jammal

Mitt navn er Rashad Jammal. Studerer 2 året på økonomi og er medlem i Stødden som nestleder. Jeg valgte å bli nestleder for å lære meg å samarbeide litt med andre som er medlemmer i gruppen, og for at det er greit å ha det på CV-en.