Ny Generasjon

Ny Generasjon tilbyr blant annet studentcafè ca. en gang i måneden.

Ny Generasjon er et felleskristent arbeid der ungdom gjør Jesus kjent på sin skole gjennom bønn, godhet og andre events. I Haugesund har de studentcafé ca. 1 gang i måneden på Totalen kaffebar. (Haraldsgata 173) Her er det mulighet for å kjøpe seg noe godt å drikke, slå av en prat, spille spill og bli kjent med andre studenter.

Sjekk ut Ny Generasjon på Instagram.

E-post: nygenerasjon.haugesund@hvl.no 

Leder i Ny Generasjon

Signe Marie Fidje Store

Hei, mitt navn er Signe Marie Fidje Store. Jeg kommer fra Tana i Øst-Finnmark, er 27 år og studerer 3. året på kvalitets- og HMS-ingeniør. På skolen er jeg med å driver den kristne studentorganisasjonen Ny generasjon. Dette gjør jeg fordi etter selv å ha blitt møtt av Jesu kjærlighet for første gang i 2019 har jeg nå veldig passion for å dele den kjærligheten med andre mennesker slik at de også skal få en personlig erfaring av Jesu kjærlighet.

Fun fact: Jeg er europamester i bryting og 3 ganger norgesmester i sumobryting

Instagram: @signemariestore

Ny Generasjon

Hilde Marie Salvanes

Mitt navn er Hilde Marie Salvanes. Jeg er 25 år, kommer fra ei lita bygd i Sandnes, studerer til kvalitets- og HMS-ingeniør på 3. året og liker å engasjere meg i studentorganisasjoner! I Ny generasjon bistår jeg med det jeg kan, altså en del administrativt og å huske tidsfrister. Dette er min måte å bidra til å spre godhet og glede på campus!

Fun fact: Jeg digger å bake, men misliker sterkt å røre i middagsgryter...🙈 (If you know what I mean)

Instagram: @hms0397

Ny Generasjon

Alvilde Arntzen

Alvilde Arntzen, 22 år og kommer fra Sandnes og studerer sykepleie✌ Jeg ønsker å få til et studentmiljø med åpenhet for tro og fellesskap uten å måtte gå på byen for å være sosial😀

Fun fact: Er veldig glad i Jesus

Instagram: @alvildea

ny generasjon grilling.png