HSI - Haugesund Studentidrettslag

Foreningen for deg som liker lagsport og trening.
  • HSI tilbyr blant annet fotball, volleyball, håndball og innebandy.
  • Foreningen både arrangerer og deltar i regionale idrettsturneringer.
  • HSI drifter treningsrommet i Høgskulebyggte på campus Haugesund. For å få tilgang til dette må du være medlem i HSI. Les mer her.

Les mer om HSI og hvordan du melder deg inn i foreningen her.

E-post: 19hsi83@gmail.com

red.png

Våren 2022 ble HSI tildelt Willy Frivillig-prisen for sin ekstraordinære innsats for foreningslivet på campus Haugesund.treningsrom 1.jpgTreningsrommet på campus Haugesund.

Leder

Agnes Slotvik

Mitt navn er Agnes Slotvik, jeg er 22 år og kommer fra perlen i nord – Brønnøysund. Nå er jeg på mitt tredje og siste år på bacheloren branningeniør. Jeg har vært i styret i HSI under hele studietiden min som styremedlem, treningsromansvarlig, nestleder, og nå som leder.

Å kunne bidra til at studentene i Haugesund har tilbud som aktiviteter og arrangementer utenfor studietiden, er veldig givende for meg. Det er viktig at alle har mulighet til å bli med på en aktivitet, om det er organisert trening eller egentrening. Vi vil tilby det meste, og kommer til å se på løsninger om du er interessert i en aktivitet vi ikke tilbyr.

Det er bare å ta kontakt, vi biter ikke!

Nestleder

Mads Gimre

Jeg heter Mads Gimre og kommer fra Stavanger. Jeg studerer til å bli branningeniør og er nå på mitt andre år. Jeg engasjerer meg mye i fotball, golf og padel delen av HSI. Etter å ha vært fotballansvarlig ett år, valgte jeg å stille til å bli nestleder og trives veldig med det!

Det er bare å ta kontakt dersom du lurer på noe!