Vil du bli vår nye SoMe-reporter på campus Haugesund?

På jakt etter en kul og fleksibel jobb ved siden av studiene? Hvis du er utadvendt og interessert i sosiale medier, er dette jobben for deg.

Vi er på jakt etter en student som vil jobbe med å gi Instagram-følgerne våre et innblikk i hva Sammen og campus Haugesund kan tilby studentene - gjerne på en kreativ og underholdende måte.

Du studerer ved HVL campus Haugesund, du er tett på studentlivet, og har en fleksibel hverdag hvor du kan ta på deg oppdrag som SoMe-reporter. Ellers er du:

  • Utadvendt og uhøytidelig.

  • Godt kjent med bruk av sosiale medier, særlig Instagram. Du må heller ikke være redd for å gi beskjed dersom du trenger opplæring eller sparring.

  • Kreativ og engasjert.

  • Selvgående og tar initiativ til å lage saker som kan publiseres i sosiale medier.

  • Du forholder deg til tidsfrister og leverer i tide.

  • Interessert i kommunikasjon.

Forventet arbeidsmengde for Sammen sine SoMe-reportere vil være inntil 10 timer per uke i den travleste tiden, med varierende arbeidstid og mengde. Mange av oppdragene vil være på dagtid, men vi forventer også at du kan dekke noen studierelevante arrangementer på kveldstid.

Stillingen er timelønnet og vi dekker dine utgifter til bruk av mobil.

Du vil inngå i vårt sosiale medier-team hvor vi har ukentlige digitale møter hvor vi diskuterer idéer og produksjon av innhold.

Ellers vil man ha stor grad av frihet da man kan jobbe hvor og når man vil så lenge man leverer innholdet innenfor tidsfristen.

Dersom du har spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med Silje Nygaard på telefon 90953885 eller mail silje.nygaard@sammen.no.

Send søknad og CV til post.haugesund@sammen.no. Vi intervjuer fortløpende.