Hold Kjeft! Jeg Studerer

Vi lanserer podcasten «Hold Kjeft! Jeg Studerer», en podcast av og for studenter om studentliv og studentvelferd - av Ingeborg Wendelbo Bjerksund, Adrian Olsen Bjørnsen og Aksel Kloster.

podcast promobilde.jpg

Dette er podcasten for studenter, enten du har studert i ti dager eller i ti år. I samarbeid med Sammen hjelper vi deg med studiestart, hvordan du kan takle eksamensnervene, kunsten å ta vare på gleden i studietiden og mye mer.

Vi håper de første episodene skaper mersmak. Vårt mål med denne podcasten er å gi deg en «verktøykasse» med det utstyret du trenger, så du kan få den beste studietiden du kan drømme om! Og da vil vi selvsagt høre fra DEG, så send inn dine ønsker, tilbakemeldinger og forslag via link nedenfor. Det er helt anonymt!

Om du så vil at vi skal intervjue statsministeren, holde live-show, eller snakke om våre verste flauser gjennom studietiden, så er det bare å sende inn et ønske om det så skal vi gjøre vårt beste for å oppfylle dine ønsker. Det er tross alt en podcast AV studenter, FOR studenter – så vi er klar for alt.

Link til anonymt skjema:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSft4XF-caXbVZqmAf5B8NMgWJMN3kDBPoyemijLKqzpc4fiHQ/viewform?usp=sf_link