-Du har alltid studiekompisene dine i nærheten

Er du student på campus Haugesund og trenger bolig? Vi har snakket med sykepleiestudent Petter Ferstad (26) for å få et innblikk i fordelene ved å bo i Sammen sine studentboliger.

sørhagg sosialt2.jpeg

Petter flyttet inn før korona, og sier at det i en normalsituasjon er mange sosiale sammenkomster i boligenes fellesarealer. 

Inkluderende 

-Folk er veldig inkluderende. Selv om noen andre har leid fellesområdet inkluderer de både kjente og ukjente. 

Petter forteller at det er mange fordeler ved å bo i Sammen-bolig. Han trekker særlig frem det sosiale aspektet.  

-Du vil mest sannsynlig få studiekompiser som bor i Sammen-bolig. Da har du alltid studiekompisene dine i nærheten. 

Petter ser også på treningsrommet i Vardatun II som et stort pluss.  

-Jeg sparer en del penger på det. Treningsabonnement er dyrt, så man kan fort spare 500 kroner i måneden.  

I tillegg peker Petter på gode parkeringsmuligheter og at de andre beboerne er greie folk som tar hensyn som fordeler ved å bo i Sammen sine studentboliger. 

hybelbilde nettside.jpg

Vi hjelper deg med å finne studentbolig 

Om du trenger et sted å bo er du hjertelig velkommen til å søke på våre studentboliger. Vi har boliger tilpasset alle behov. Vil du bo i kollektiv med vennene dine? Eller foretrekker du kanskje et rom eller en leilighet med eget kjøkken og bad? Har du barn? Vi har også boliger tilpasset familier. Det er uansett sosialt å bo hos oss, og det er lett å bli kjent med andre studenter da vi arrangerer sosiale sammenkomster for beboerne våre. I tillegg er vi kjent for å være en trygg utleier med ordentlige kontraktsforhold og vaktmestere som står klare til å hjelpe deg dersom det skulle være noe. 

Jeg vet ikke om jeg får studieplass til høsten

Du kan likevel søke og eventuelt kansellere kontrakten etter følgende regler (gjelder kun leieavtaler fra 1. august):

  • Dersom du gir beskjed før 25.  juli vil vi løse deg fra avtalen og returnere ditt depositum så fort som mulig.
  • Kansellerer du avtalen etter 25. juli vil det bli behandlet som en ordinær kansellering og du må forholde deg til vilkår for oppsigelse, jfr. leieavtalens § 2.

Melding om kansellering må sendes skriftlig til bolig.haugesund@sammen.no. Husk å oppgi kontonummeret ditt for tilbakebetaling av depositumet

Ikke bare for studenter 

Våre boliger er først og fremst for studenter som ønsker å leie for et studieår om gangen. Men det er også mulig for andre å søke utenom hovedopptaket til studiestart. Praksisstudenter eller andre som har behov for egen bolig kan også leie så lenge vi har ledig. Du kan lese mer om betingelsene og prisene for korttidsleie her. 

Søk nå! 

Vi starter tildeling av boliger for høstsemesteret den 15. Mai. Søk så snart som mulig, slik at du sikrer deg boligtypen du ønsker deg. Gjennom året har vi løpende tildeling etter søknad. Finn din Sammen-bolig i vår boligportal og søk her. Les mer om søknadsprosessen på våre nettsider. 

Student på Stord?

Vi tilbyr også studentboliger bare et steinkast fra campus til deg som skal studere på Stord. Les mer om våre studentboliger på Stord her.

Følg oss på Instagram

Følg oss på Instagram - sammenhaugesund eller sammenstord for mer informasjon om boligtilbudet vårt og studentlivet i Haugesund og på Stord.56656132_2242372945822628_5417608469421228032_o.jpg