Betaling

Her finner du nyttig informasjon om betaling og fakturaspørsmål knyttet til leieforholdet.

Innbetaling av depositum

Depositum må betales innen akseptfristen du har for å signere kontrakten. Denne fristen finner du på kontrakten din og den vil ligge på Min side.

Betaling av husleie

Faktura for husleie er tilgjengelig på Min Side i boligportalen den 1. virkedagen i hver måned. Betalingsfrist er normalt den 15. samme måned. Du kan også opprette e-faktura avtale, slik at du slipper å hente den selv. Dette gjør du i  nettbanken din ved betaling av første faktura.

Retur av depositum

Depositumet blir tilbakebetalt 4-6 uker etter kontraktslutt. Det forutsetter at utvask av rommet ditt er godkjent og at alle husleier er betalt. Husk å sjekke at bankinformasjon er oppdatert på Min Side, slik at vi vet hvor beløpet skal. 

Lindorff

Lindorff er vårt inkassobyrå som tar seg av alle purringer på husleien. Dersom du har mottatt faktura fra dem , må du kontakte Lindorff direkte ved spørsmål, da saken din er overlatt til dem. 

Betaling for strøm

De fleste leietakere vil få strømpris på egen linje på sin husleiefaktura, slik at man kan se hvor mye som er beregnet til strøm. Dette beløpet kan bli regulert i løpet av leieperioden. 


Enkelte av leilighetene våre på Vardatun I har egen strømmåler og da må leietaker opprette privat strømabonnement med en strømleverandør.  

Har du spørsmål knyttet til disse forholdene kan du sende en henvendelse gjennom Min Side.