Ladestasjon for elbil

På Vardatun er det 2 uttak for lading av elbiler for våre leietakere.

For å få tilgang til å bruke laderne må du sende en mail til bolig.haugesund@sammen.no. Du vil så motta en invitasjon pr mail med brukernavn og passord, og du kan fullføre brukerprofilen. Vi bruker Plugpay som leverandør av løsningen. 

Etter at mail og påloggingsinformasjon er mottatt kan du logge på Plugpay. Du må fylle inn nødvendig informasjon på din bruker og deretter er du klar til å starte lading. Du kan også laste ned appen. Gå til brukerportal i menyen på nettsiden/ appen og følg instruks. "Start lading" vil kun være mulig som alternativ når du er plugget i. 

Vi har to ladere tilgjengelig og disse har registrering ECEYWSG7 (lader til venstre) og ECJNZ4BB (lader til høyre). Det er ikke behov for ladebrikke for å starte laderen. 

Det finnes også en kort brukerveiledningsfilm. 

Det koster kr 4,60 pr kwt når man lader. Når bilen er ferdig å ladet bør den flyttes innen 40 min. Det vil påløpe sperreavgift på kr 0,50 pr. min i tiden bilen står på lader etter den er er ferdig. 

Bildet brukerportal vil se slik ut og du kan trykke på tannhjulet ved den aktuelle laderen for å få informasjon og starte:

lading elbil.PNG