Ønsker du deg ditt eget sted?

Flytt inn til oss! Våre boliger kan benyttes av både studenter og praksisstudenter med behov for kort- eller langtidsleie.

Vi hjelper deg med bolig
Trenger du et sted å bo er du hjertelig velkommen til å søke på våre studentboliger. Her kan du velge mellom rom med eget kjøkken og bad, bo med vennene dine i et kollektiv eller egen leilighet. Hos oss er det lett å bli kjent med andre studenter, og det arrangeres sosiale arrangementer for beboerne våre. Vi er en trygg utleier, som tar godt vare på deg og du trenger ikke å bekymre deg. Her er kontrakter på plass og vaktmestere står klare for å hjelpe til hvis det skulle være noe.

Ikke bare for studenter
Studentboligene er først og fremst for studenter som ønsker å leie for et studieår av gangen. Men det er mulig for andre å søke utenom hovedopptaket til studiestart. Praksisstudenter eller andre som har behov for et eget sted kan også leie for en kortere periode. Det er mange positive fordeler med å bo sammen med flere i samme situasjon, både økonomisk og sosialt! Her kan du lese mer om betingelse og priser ved korttidsleie

Når er søknadsfrist?
Du kan søke med det samme. Vi tildeler boliger løpende.

Se våre boliger og søk her!

Studentbolig i Haugesund

Vardatun studentbolig

Vardatun felleskjøkken

Vardatun studentbolig

Vardatun studentboliger

Vardatun arbeidsplass

Vardatun student