-Det er trygt å bo i studentbolig

Er du student og trenger bolig i Haugesund? Vi har snakket med boligsjef Birgitte Lilleskog og husøkonom Lisbeth Eike for å få et innblikk i fordelene ved å bo i Sammen sine studentboliger.

bo sammen1.jpg

-Det er trygt å bo i studentbolig. Selv om du bor alene på hybel vil du alltid ha folk rundt deg siden alle våre boliger ligger i tilknytning til hverandreI tillegg er vi kjent for å være en trygg utleier med ordentlige kontraktsforhold.

Våre vaktmestere står klare til å hjelpe deg 

Lilleskog forteller at det er mange fordeler ved å bo hos Sammen. 

-Dersom du har mistet eller glemt nøkkel utenfor våre åpningstider, vil Securitas låse deg inn i boligen din. 

Lilleskog peker også på at Sammen har vaktmestere som står klare til å hjelpe deg dersom det skulle være noe. 

-Hvis lyspæren i gangen har gått er hjelpen aldri langt unna. 

Lilleskog understreker også at de fleste boligene har en satt månedspris på strøm, noe som er trygt da det gir deg økonomisk forutsigbarhet.

-Jeg er der for studentene 

Som ny leietaker hos Sammen vil du bli møtt av en ansatt som kan vise deg rundt og fortelle litt om forholdene ved boligene. 

Ved Sammen sine studentboliger på Vardatun i Haugesund møter du Lisbeth Eike. Hun jobber som  husøkonom og er litt “reserve-mamma” for beboerne. 

-Mange av studentene bor borte fra foreldrene sine for første gang, og trenger gjerne litt veiledning på å bruke våre maskiner for å vaske klærJeg hjelper til når det dukker opp spørsmål om boforholdet, smiler Lisbeth. 

-Terskelen er veldig lav for å kontakte meg uansett hva det måtte være. Jeg er aldri langt unna. 

Søk studentbolig nå!

Fristen for å søke studentbolig er satt til 15. mai, men vi oppfordrer til å søke allerede nå da man har større sjanse til å få tildelt bolig jo tidligere man søker. Etter fristen tildeler vi studentboliger fortløpende. 

Du finner en oversikt over våre boliger og søker via vår portal.

Følg oss på Instagram for å se bilder og videoer av våre boliger!

Les mer om selve søknadsprosessen her!