-Det er enkelt å få seg studievenner her!

Trenger du studentbolig i Haugesund? Vi har snakket med Ine og Ørjan om hvordan det er å bo i Sammen sine studentboliger.

portrett redigert.png

Nautikkstudentene Ine Sangolt (22) og Ørjan Morseth (25) studerer ved HVL i Haugesund og bor i Sammen sine studentboliger på Vardatun. 

-Jeg kjente absolutt ingen før jeg begynte å studere i Haugesund. For meg føltes det trygt å velge studentbolig fordi det er lett å bli kjent med folk og få seg venner her fordi Sammen arrangerer events for studentene som bor her. 

Variert boligtilbud 

Ine valgte å bo alene i en hybelleilighet som har eget kjøkken og bad. 

-Selv om man bor alene bor man også sammen fordi man har mulighet til å gå ned i fellesstuen for å møte andre. Der arrangeres det ting som tacokveld, FIFA-turnering, spillkveld eller grilling på terrassen utenfor. 

Ørjan valgte derimot å bo på hybel i kollektiv med privat bad inne på hybelen og hvor man deler kombinert kjøkken og oppholdsrom med fire andre studenter. 

-Jeg ville bo i kollektiv fordi jeg hadde hørt fra andre at det er et sosialt og bra opplegg. 

-Sammen har et variert boligtilbud, skyter Ine inn. Du finner stort sett noe som matcher deg og dine behov. 

Kort vei til alt 

På spørsmål om hva som er fordelen med å bo på Vardatun studentboliger trekker Ørjan frem at det er kort vei til alt og at man har både campus, sentrum, sjø og fjell i nærheten. 

-Man kan gå tur opp til et fint utsiktspunkt rett bak studentboligene. Der er det spennende å se båtene komme seilende inn til Haugesund. I tillegg er det både korte og lange turløyper i byfjellene bak Vardatun. 

Ine peker også på at det er et eget treningsrom som beboerne på Vardatun II kan trene gratis på. 

-Om du er aktiv er det et stort pluss å ha et treningsrom så lett tilgjengelig i en travel studiehverdag. Treningsrommet har møller, sykkel, vekter, rack og opplegg for å trene benkpress. På varme dager kan du åpne skyvedøren og ta vektene med deg ut på plenen for å trene. 

Sammen sine ansatte hjelper deg! 

Ine forteller også at Sammen er kjent for å være en trygg utleier som har ansatte klare til å hjelpe deg ved behov. 

-Det var noe galt med dusjdøren på badet da jeg flyttet inn. Da sendte jeg bare en melding til vaktmester og så ble det ordnet den samme dagen mens jeg var på skolen. Fantastisk rask respons!  

Har dere noen tips til nye studenter som trenger et sted å bo? 

-Finn ut hva som er viktig for deg og undersøk hvilke alternativer som finnes, sier Ine. Jeg har bil og derfor var det viktig å finne en plass med gode parkeringsmuligheter. I tillegg ønsket jeg å bo i nærhet til naturen. Derfor ble Vardatun det beste valget for meg. 

Vi hjelper deg med å finne studentbolig 

Om du trenger et sted å bo er du hjertelig velkommen til å søke på våre studentboliger. Vi har boliger tilpasset ulike behov. I tillegg har de fleste boligene våre en satt månedspris på strøm, noe som gir deg økonomisk forutsigbarhet.

Er du usikker på om du får studieplass til høsten? 

Du kan likevel søke og eventuelt inngå boligkontrakt med oss. Dersom du ikke får studieplass i Haugesund likevel vil vi løse deg fra avtalen dersom du gir oss skriftlig beskjed via e-post innen 24. juli.  

Søk nå!

Fristen for å søke bolig er satt til 15. mai, og vi tildeler studentboliger fortløpende etter at fristen er gått ut. Finn din Sammen-bolig i vår boligportal og søk nå. Les mer om søknadsprosessen på våre nettsider. 

Vil du se flere bilder og videoer av boligene våre? Følg oss på Instagram! 

Vi legger ut innhold fra studentboligene våre på campus Stord på vår Instagramprofil, sammenhaugesund. Følg med!Hybel_112 (2).jpgHybel på Vardatun 1.Felleskjøkken_2 (6).jpgFelles kjøkken og oppholdsrom tilknyttet hybel på Vardatun 1.1-roms (2).jpgPå Vardatun 2 har vi hybelleiligheter/studio med eget kjøkken og bad.sammen_haugesund_080 (1).jpgDet er et eget treningsrom på Vardatun 2 som beboerne kan bruke fritt.Fasade_fotograf (1).jpgVåre studentboliger i Sørhauggata 100 ligger midt i sentrum og kun 400 meter fra campus. I første etasje finner du Kaffebaren 100 som har en koselig bakgård beboerne kan bruke.hybelsingle room 12 kvm.jpgMøblert hybelleilighet/studio på 16 kvm med privat bad og kjøkken.sammen_haugesund_067 (1).jpgBakgården i Sørhauggata 100 / Kaffebaren 100.