Trenger du barnehageplass i Haugesund?

-Da vi skulle velge barnehage falt vi for de grønne uteområdene, sier Tom Lund-Andersen, far til Sofia (5) i Vardafjell Barnehage.

sammen_haugesund_101.jpg

Frukthage og åker

-Sofia klatrer i trærne i frukthagen og leter etter mark, edderkopper og biller i åkeren. Det synes hun er veldig kjekt! Han trekker også frem beliggenheten som et pluss: -Barnehagen ligger praktisk plassert midt imellom Sammen sine studentboliger - hvor vi inntil nylig bodde - og campus, hvor vi studerer. Det gjorde hverdagen med henting og levering enklere for oss. Det er også en fordel at det er god plass til parkering av både biler og sykler utenfor barnehagen under henting og levering. 

Tur til Bjørneskogen 

Tom forteller at barnehagen ligger like ved fine skog- og turområder som brukes hyppig til utflukter. 

-De går ofte til Bjørneskogen som ligger rett bak barnehagen. Det er et område hvor de kan leke ganske fritt. Der er det en trehytte, busker og pinner som barna synes det er kjempe kjekt å leke med.  

Tilrettelegging fra barnehagen gjorde studiehverdagen enklere 

Tom og samboeren er begge studenter og forteller at barnehagen har en rekke tilbud til studentforeldre som gjør studiehverdagen enklere. 

-Barnehagen har fleksible åpningstider for de som trenger tilpasning til praksis, noe som hjalp oss til å kunne gjennomføre praksisperioden vår.

Barnehagen har også eksamensgaranti. Det betyr at dersom barnet ditt blir sykt på eksamensdagen sørger de for barnepass ved at en ansatt kommer hjem til deg, eller ved at de åpner barnehagen for ditt barn. I tillegg får man låne barnehagens lokaler til å arrangere ting som bursdagsselskap. 

Alle kan søke om plass i Vardafjell Barnehage 

Både studenter og de som ikke er studenter er velkomne til å søke om barnehageplass hos oss. Vil du vite mer om Vardafjell Barnehage? Les mer her og søk barnehageplass her. 

sammen_haugesund_100.jpgsammen_haugesund_108 (1).jpgsammen_haugesund_096.jpgsammen_haugesund_109.jpgplomme barnehage.pngsammen_haugesund_106.jpgsammen_haugesund_105.jpgsammen_haugesund_102.jpg

Foto: Haakon Nordvik