Hold Kjeft! Jeg Studerer

«Hold Kjeft! Jeg Studerer» er ein podcast av og for studentar om studentliv og studentvelferd - av Ingeborg Wendelbo Bjerksund, Adrian Olsen Bjørnsen og Aksel Kloster.

Dette er podcasten for studentar, enten du har studert i ti daga eller ti år. I samarbeid med Saman hjelper me deg med studiestart, korleis du kan takle eksamensnervene, kunsten å ta vare på gleden i studietida og mykje meir.

Me håpar dei første episodane skapar meirsmak. Vårt mål med denne podcasten er å gje deg ei «verktøykasse» med det utstyret du treng, så du kan få den beste studietida du kan drømme om! Og då vil me sjølvsagt høyre frå DEG, så send inn dine ønsker, tilbakemeldingar og forslag via link nedanfor. Det er heilt anonymt!

Om du så vil at me skal intervjue statsministeren, holde live-show eller snakke om våre verste flauser gjennom studietida, så er det berre å sende inn eit ønske om det så skal me gjere vårt beste for å oppfylle dine ønsker. Det er trass alt ein podcast AV studentar, FOR studentar – så me er klar for alt.

Link til anonymt skjema:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSft4XF-caXbVZqmAf5B8NMgWJMN3kDBPoyemijLKqzpc4fiHQ/viewform?usp=sf_link

Hold kjeft! Jeg studerer.png