Trening

Vi åpner 15. juni med mindre smittevernsituasjonen i Norge forverres.

Sist oppdatert 14.05.20 13:37

Hva betyr det for meg som medlem?

Når åpner senteret igjen?
Vi åpner våre lokaler 15. juni med utvidede rutiner for renhold og smittevern.

Åpning av idrettshaller

Etter pressekonferansen 07.05 ble det lovlig åpning for idrettshaller. Trene Sammen åpner derfor idrettshallene på studentsenteret, Lehmkuhlhallen og Fantofthallen med utvidede rutiner for renhold og smittevern. Alle garderober er stengt, men toalett og vask vil være tilgjengelig. Vi anbefaler at du tar med egen antibac, men dette vil være tilgjengelig på sentrene. Antibak SKAL påføres ved ankomst og avreise. Alle brukere må komme ferdig skiftet og skifte av sko skjer ved ankomst.  Det skal ikke utøves idrettsaktivitet hvor mer enn 20 personer samles i gruppe og fysisk avstand mellom personer på minst 1 meter ikke kan overholdes.  Brukere har ansvar for å opptre ansvarlig og korrekt med hensyn til egen aktivitet, samt følge påbud og forbud fra Sammen og øvrige myndigheter. For å benytte idrettshallene må du søke om tid ved å sende mail til avdelingsleder ved senteret.

Følgende åpningstider gjelder frem til 15.06.2020:

Studentsenteret: 10:00-20:00
Avdelingsleder: frederick.gjethammer@sammen.no

Lehmkuhlhallen: 10:00-20:00
Avdelingsleder: olav.handeland@sammen.no

Fantofthallen: 10:00-20:00
Avdelingsleder: dag.hilland@sammen.no

NB: Når du har fått din søknad godkjent om aktivitet og ankommer senteret vil du få utfyllende informasjon om gjennomføring og hygieniske tiltak for å bevare smittevern.


Hva har skjedd hos Trene Sammen i den stengte perioden?
Vi har bygd ut City med en ny etasje, ombygd speilsalen på Lehmkuhl og fått mye nytt utstyr på blant annen Fantoft. Utover en rekke mindre forbedringer rengjøres alle senter grundig før åpning, og vi iverksetter ekstra tiltak for å ivareta hygiene i tråd med fastsatte retningslinjer.

Hva skjer med mitt medlemskap?
Du vil få en form for kompensasjon for tiden du ikke får brukt medlemskapet ditt.

Alle som har kjøpt studentmedlemskap for vårsemesteret 2020 har følgende alternativer:
   - Når du kjøper medlemskap for et nytt semester får du automatisk en rabatt på 300 kroner.
   - Skal du flytte fra Bergen eller ikke vil fortsette å trene hos oss av andre grunner, kan du søke om refusjon for tapt treningstid. Alle med gyldig medlemskap for vårsemesteret 2020 vil få refundert 300 kroner, om man fyller ut og sender inn dette refusjonsskjemaet. Frist for innsending er fredag 29.mai. Hvis du ikke ønsker refusjon kan du gi bort 1 mnd gratis trening til en venn, for juli eller august.

Alle avtalegiromedlemskap blir betalt på forskudd, dvs betaling 28.05 er for juni måned. 
Øvrige medlemskap har blitt kreditert i april måned, og i mai måned vil betalinger reduseres til 50 % av ordinær pris pga. delvis åpning. Fra juni måned vil betalinger gjenopptas som vanlig i tråd med en mer normal situasjon for tilhørende periode.

Jeg har betalt for et kurs, hva skjer med det?
Vi kommer til kompensere ved å sette opp et nytt kurs, eller tilbakebetale dine utgifter. Våre muligheter for snarlig oppsett av nytt kurs vil bli avklart innen kort tid.

Kan jeg låne utstyr til å trene hjemme?
Vi har dessverre ikke mulighet til å låne ut utstyr.

Kan jeg benytte meg av gjestetrening?
Alle treningssenter er per dags dato stengt, men gjestetrening vil fungere som normalt etter åpning 15. juni. Vi viser til råd om smittevern fra Folkehelseinstituttet.

Jeg har betalt for PT-timer, hva skjer her?
Du kan benytte dine timer når vi åpner igjen.

Jeg har booket og betalt for squash/golf/esport, hva skjer med det?
Du vil få tilbud om å benytte din booking senere, eller refundert utlegg.

Andre spørsmål? Ta kontakt med direktør: bard.johansen@sammen.no

For oss er du som kunde det aller viktigste. Vi ber om forståelse for at det kan ta litt mer tid enn vanlig å få svar fra oss via epost.