Covid-19-regelverk for trening hos Sammen

Du vil til en hver tid finne oppdatert informasjon om regelverk for trygg trening hos Sammen på denne siden.

Alle senter er åpne, men Lehmkuhlhallen holder midlertidig stengt til og med søndag 6. september pga forhøyet smitterisiko pga. lokalt utbrudd ved nærliggende institusjon.

Styrke- og kondisjonstrening, klatrehaller, samt svømmebassenget, er åpne. Tid i svømmehallen må bookes på appen. Registrer oppmøte på kundestasjon før du går inn i garderoben.  Det er pr. dags dato ikke nødvendig å booke tid på gymmet eller for klatring. Men dette kan bli nødvendig å endre i tilfelle høy pågang på noen tidspunkter. Squash og golfsimulator må som vanlig bookes gjennom ressursbooking. Esport kan i perioden bookes etter avtale.

Vi tilpasser kapasitet og utforming av tilbudet i henhold til etterspørsel, og tilbakemeldinger før eller etter trening på ditt lokale senter mottas med takk.

Smittevernsituasjonen i Norge ser ut til å være under kontroll. Det er fortsatt SVÆRT VIKTIG AT ALLE opprettholder ansvarlig aktivitet i kommende periode, og derfor må alle opptre nøye etter gjeldende regelverk:

1. Dersom du har symptomer på sykdom eller har blitt syk, vennligst hold deg hjemme.

2. Alle må desinfisere hender før man går inn i våre lokaler.

3. Det må overholdes minimum 1 meter avstand mellom folk på senteret, og 2 meter mellom brukere av kondisjons- utstyr. Vær spesielt oppmerksom på områder der trengsel kan oppstå, eksempelvis garderober. I garderobene er det inn markerte områder hvor du kan skifte klær og bytte sko.

4. Alt treningsutstyr må vaskes av etter bruk. Spray på papir og tørk av. Sprayflasker med desinfiserende såpe, samt hånd- desinfiserende vil være lett tilgjengelig.

5. Det vil dessverre ikke være mulig å leie utstyr til klatring utenom ved klatrekurs. Men du kan kjøpe nye varer og øvrige skjermede salgsprodukter. For tiden er det mulig å leie squashutstyr.

6. Det vil ikke være  anledning til å dusje eller benytte badstu på noen senter(Fantoft og Lehmkuhl), kom gjerne ferdigskiftet og bytte av sko gjøres ved ankomst.

7. Ved avreise fra våre senter må alle sprite hendene.

Takk for at du bidrar og velkommen tilbake!