Covid-19-regelverk for trening hos Sammen

Du vil til en hver tid finne oppdatert informasjon om regelverk for trygg trening hos Sammen på denne siden.

Alle senter er åpne.

Styrke- og kondisjonstening og klatrehaller er åpne. Svømmehallen må bookes på appen, men er for tiden stengt for vedlikehold frem til 28.juni. Registrer oppmøte på kundestasjon før du går inn i garderoben.  Det er pr. dags dato ikke nødvendig å booke tid på gymmet eller for klatring. Men dette kan bli nødvendig å endre i tilfelle høy pågang på noen tidspunkter. Squash og golfsimulator må som vanlig bookes gjennom ressursbooking. Esport kan i perioden bookes etter avtale.

Vi tilpasser kapasitet og utforming av tilbudet i henhold til etterspørsel, og tilbakemeldinger før eller etter trening på ditt lokale senter mottas med takk.

Smittevernsituasjonen i Norge ser ut til å være under kontroll. Det er fortsatt SVÆRT VIKTIG AT ALLE opprettholder ansvarlig aktivitet i kommende periode, og derfor må alle opptre nøye etter gjeldende regelverk:

1. Dersom du har symptomer på sykdom eller har blitt syk, vennligst hold deg hjemme.

2. Alle må desinfisere hender før man går inn i våre lokaler. Munnbind er anbefalt i områder hvor det er vanskelig å holde avstand.

3. Det må overholdes minimum 1 meter avstand mellom folk på senteret, og 2 meter mellom brukere av kondisjons- utstyr. Vær spesielt oppmerksom på områder der trengsel kan oppstå, eksempelvis garderober. I garderobene er det inn markerte områder hvor du kan skifte klær og bytte sko.

4. Alt treningsutstyr må vaskes av etter bruk. Spray på papir og tørk av. Sprayflasker med desinfiserende såpe, samt hånd- desinfiserende vil være lett tilgjengelig.

5. Ved avreise fra våre senter må alle sprite hendene.

Takk for at du bidrar og velkommen tilbake!