Covid-19-regelverk for trening hos Sammen

Du vil til en hver tid finne oppdatert informasjon om regelverk for trygg trening hos Sammen på denne siden.

Studentsenteret, City, Fantoft, Lehmkuhl, og Kronstad holder åpent fra 15. juni! Årstad og Vektertorget har sommerstengt i en periode.

Styrke- og kondisjonstrening, klatrehaller, samt svømmebassenget, er åpne. Det er ikke lengre nødvendig å book tid i søvmmehallen. Squash, esport, og golfsimulator må bookes gjennom ressursbooking.

Vi tilpasser kapasitet og utforming av tilbudet i henhold til etterspørsel, og tilbakemeldinger før eller etter trening på ditt lokale senter mottas med takk.

Smittevernsituasjonen i Norge ser ut til å være under kontroll, men det er viktig at vi opprettholder ansvarlig aktivitet i kommende periode, og derfor må alle opptre etter gjeldende regelverk:

1. Dersom du har symptomer på sykdom eller har blitt syk, vennligst hold deg hjemme.

2. Ved ankomst til våre senter må alle grundig sprite av hender.

3. Det må overholdes minimum 1 meter avstand mellom folk på senteret, og 2 meter mellom brukere av kondisjonsutstyr. Vær spesielt oppmerksom på områder der trengsel kan oppstå, eksempelvis garderober. Garderobene vil inneha markerte områder hvor du kan skifte klær og bytte sko. 

4. Treningsutstyr før og etter trening må vaskes av hver enkelt bruker. Sprayflasker med sterk såpe og sprit vil være lett tilgjengelig.

5. Det vil dessverre ikke være mulig å leie utstyr klatring. Men du kan kjøpe nye varer og øvrige skjermede salgsprodukter. For tiden er det igjen mulig å leie squashutstyr ettersom vi har innført rutiner for rensing før og etter bruk.

6. Det vil ikke være  anledning til å dusje eller benytte badstu på senteret, kom gjerne ferdigskiftet og bytte av sko gjøres ved ankomst.

7. Ved avreise fra våre senter må alle sprite hendene.

Takk for at du bidrar og velkommen tilbake!