Refusjon for tapt treningstid

Trene Sammen ønsker å kompensere for tapt treningstid til alle som har kjøpt medlemskap for vårsemesteret 2020.

Kjære medlemmer - vi planlegger nå gjenåpning av våre treningssenter fra 15.juni, med enkelte tilpasninger og under forutsetning av at smittesituasjonen av Covid-19 i Norge ikke forverres.

Trene Sammen ønsker å kompensere for tapt treningstid til alle som har kjøpt medlemskap for vårsemesteret 2020. Vi håper at dere vil fortsette å trene hos oss til høsten, og kan tilby følgende alternativer:

  1. Skal du fortsette å trene hos oss til høsten trenger du ikke å foreta deg noe. Når du kjøper medlemskap for et nytt semester får du automatisk en rabatt på 300 kroner. I tillegg kan du gi bort 1 mnd gratis trening til en venn, for juli eller august.
  2. Skal du flytte fra Bergen eller ikke vil fortsette å trene hos oss av andre grunner, kan du søke om refusjon for tapt treningstid. Alle med gyldig medlemskap for vårsemesteret 2020 vil få refundert 300 kroner, om man fyller ut og sender inn dette refusjonsskjemaet. Frist for innsending er fredag 29.mai. Hvis du ikke ønsker refusjon kan du gi bort 1 mnd gratis trening til en venn, for juli eller august.

Tusen takk for tålmodigheten dere har vist oss i denne vanskelige perioden. Vi har savnet dere alle og nå gleder vi oss til å starte opp treningssentrene våre igjen <3