Om medlemskapet

Har du spørsmål utover informasjonen under? Kontakt vår kundeservice på e-post: medlemsservice@sammen.no

Må jeg være student for å bli medlem?
Nei. Alle kan bli medlem hos oss, men kun studenter og ansatte får tilgang til Studentsenteret.

Hva er aldersgrensen hos dere?
Alle fra 15 år og oppover kan bli medlem hos oss. Er du under 18 år må du ha med en foresatt ved kjøp av avtalegiromedlemskap på nett eller i resepsjonen. 

Hvor lenge varer medlemskapet mitt?
Har du et medlemskap med fast trekk hver måned varer det helt til du selv sier det opp. Har du for eksempel 12 måneder binding vil den løpe videre etter 12 måneder og frem til du avslutter det hos oss. Medlemskap uten binding må også sies opp, men kan sies opp etter innledende minimum varighet på 2 måneder. Månedsmedlemskap varer fast 30 dager fra dato til dato.

Hvorfor er prisen jeg får opp er høyere en månedsprisen?
Første betaling blir på inneværende måned + den neste. For eksempel; blir du medlem 15.03 betaler du resterende dager i mars, og hele april. Deretter kommer det fast trekk i din nettbank. Betalingen vil komme ved slutten av måneden på den 28. som vil gjelde for den neste måneden. 

Medlemsvilkår og trivselsregler

Her finner du våre medlemsvilkår
Her finner du våre trivselsregler

Avtalegiro

Hva er AvtaleGiro?
AvtaleGiro er en betalingsavtale mellom deg og din bank. Med AvtaleGiro trekkes du automatisk for medlemskapet hver måned. Husk at dette kun er en betalingsmåte, og det er ikke tilstrekkelig å avslutte denne for å si opp medlemskapet.

Hvordan aktiverer jeg AvtaleGiro?
Du aktiverer din AvtaleGiro på Min Side eller ved å klikke på avtalegiro godkjenning.

Jeg har byttet bank, hva gjør jeg? 
Normalt sett skal AvtaleGiro bli flyttet når du bytter bank. Ta først kontakt med din bank om det ikke er gjort. 

Frys og oppsigelse av medlemskapet

Hvordan fryser jeg medlemskapet mitt?
Du kan fryse medlemskapet ditt ved å gå på Min side, eller henvende deg på e-post: medlemsservice@sammen.no.

Hvor lenge kan jeg fryse medlemskapet mitt?

Har du et medlemskap med bindingstid kan du fryse medlemskapet 1 måned hvert kalenderår. Merk at bindingstiden blir flyttet frem like mange måneder som du fryser. Har du ingen bindingstid kan du ikke fryse medlemskapet.

Husk at du ikke kan benytte deg av gjestetrening ved frys av medlemskap.

Jeg skal på utveksling og trenger å fryse medlemskapet mitt lengre enn 1 måned.
Det er mulig å fryse medlemskapet for lengre perioder mot dokumentasjon. Skal du for eksempel i praksis, utveksling, blir skadet eller sykemeldt kan du sende dokumentasjon til medlemsservice@sammen.no. 

Hvordan sier jeg opp medlemskapet mitt?
Oppsigelse av medlemskapet registreres ved å sende en e-post til medlemsservice@sammen.no

OBS! Sletter du avtalen i din nettbank uten å få beskjed om å gjøre det vil den ikke bli registrert som avsluttet hos oss. Du vil da stå som aktiv og få faktura med gebyr i posten.

Hvor lenge varer oppsigelsestiden?
Oppsigelsestiden er én måned regnet fra den første i påfølgende måned uansett medlemskap med og uten bindingstid. Dersom du har et medlemskap med bindingstid må du være medlem i minimum 12 betalende måneder. Etter bindingstiden er ferdig, løper medlemskapet inntil du selv sier opp.

Jeg skal flytte men har bindingstid, kan jeg si opp medlemskapet?
Vi har forståelse for at planer endrer seg. Skal du flytte og har bindingstid må du si opp ved å sende en e-post til medlemsservice@sammen.no. Husk da dokumentasjon som for eksempel flyttemelding eller bekreftet studieplass utenfor Bergen. Oppsigelse innenfor bindingstid er gebyrbelagt tilsvarende 1 måned medlemskap.

Har du av andre grunner ikke lenger mulighet til å benytte deg av medlemskapet ditt, send en e-post til medlemsservice@sammen.no.