Karoline Sigvathsen

Fysioterapeut

PT Karoline kopi.png

Jeg heter Karoline, er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Bergen og jobber som privatpraktiserende fysioterapeut i Bergen sentrum. Du finner meg i 2. etasje i samme lokaler som Trene Sammen City fram til 10 Juni når jeg flytter tilbake til Sammen Kronstad.

Siden jeg startet å jobbe som privatpraktiserende fysioterapeut i 2017 har jeg etter hvert fått bred erfaring innen behandling og rehabilitering av ulike muskel-skjelettplager. Som terapeut er jeg opptatt av å ha et helhetlig syn på dine plager, at behandlingen er tilpasset dine unike behov, og å drive en faglig oppdatert praksis.

I tillegg til praksisen på City driver jeg gruppetreninger i regi av Hordaland bedriftsidrettskrets, Parkinsonforbundet og Blindeforbundet. Jeg har også vært fysioterapeut for BSI volleyball. Selv trives jeg best i en aktiv hverdag, og bruker mye tid på trening også utenom jobben som fysioterapeut. Blant annet har jeg jobbet som instruktør hos Trene Sammen siden 2013, hvor jeg instruerer timer som Råsterk, Mobility, Mølle og diverse andre styrke- og kondisjonstimer.