Trene Sammen på Fløyen

Vi gjentar suksessen og samarbeidet mellom Fløyen og Trene Sammen, og byr herved til nye sprell ute i det fri!

I perioden 10-20 mai tilbyr vi et utvalg kjekke og varierte gruppetimer. Her nevnes Bootcamp, Zumba, Tabata og sirkeltrening for å nevne noen. Vi lover dyktige instruktører, god musikk og en selvfølgelig herlig treningsglede! Timene vil holdes på Platået, Fløysletten og i styrkeparken bak Fløistuen. Timene tilpasses og skaleres til de ulike nivå, slik at alle kan få en god treningsopplevelse ut ifra egne forutsetninger.


PÅMELDING/PRIS

Ordinær ikke medlem: Kr. 150,- book her: https://bit.ly/32UqNon

Medlemmer av Trene Sammen: GRATIS (påmelding via ordinær medlemsbooking - velg Fløyen som senter)

Maks. 2 bookinger per uke – For flere timer må ordinær billett løses.
NB! Gratis påmelding åpner uke 18 for medlemmer av Trene Sammen
Ubenyttet plass uten gyldig avmelding innen frist i bookingsystem vil føre til booking-sperre, og vil belastes med ordinær plasspris kr. 150,-.

TIMEBESKRIVELSER

ZUMBA: "Ditch the workout - Join the party." En effektiv og oppkvikkende time inspirert av latinske rytmer og danse stiler. Får deg garantert i godt humør!  

TABATA: Høyintensitetstrening i fastlagt intervaller og arbeidsperioder. Hver Tabata arbeidsperiode varer i 4 minutter og består av 8 x 20 sekunders intervaller avløst av pauser på 10 sekunder. Stimulerer både styrke og utholdenhet.  

BOOTCAMP FLØYEN: En militærinspirert treningstime med grunnleggende utholdenhet og styrkeøvelser med hjelp av egen kroppsvekt og annet treningsutstyr. Timen vil bli utført i ulike intervaller.

SIRKELPARK: En time som består av ulike øvelser utført etter hverandre med ulike repetisjoner og gjerne kort pause mellom stasjonene. Her vil du bli utfordret og få trent hele kroppen! 

STYRKE & STRETCH: En effektiv treningsøkt med fokus på grunnleggende funksjonell styrke for hele kroppen, der vi avslutter økten med litt herlig stretch. 

RÅFIT: Funksjonell trening med fokus på kondisjon og «enkle» øvelser. Timen blir bygget opp med en styrkedel på starten og avsluttes med høyintensitet trening på slutten.

SVETTEFEST!: Navnet sier alt, her skal det svettes! En time der vi jobber med både styrke og kondisjonsbaserte øvelser i samspill med herlig treningsglede! 

 

AKTIVITETSKALENDER: 


UKE 19

DATO/TID

OMRÅDE

MANDAG 10.05

TIRSDAG 11.05

ONSDAG 12.05

 

KL. 16:30

FLØYSLETTEN

Bootcamp Fløyen!

Styrke & Stretch

Bootcamp Fløyen!

RIGG

Sirkelpark

Sirkelpark

Sirkelpark

PLATÅET

Tabata

Bootcamp Fløyen!

Tabata

 

KL. 18:30

FLØYSLETTEN

Bootcamp Fløyen!

Styrke & Stretch

Bootcamp Fløyen!

RIGG

Sirkelpark

Sirkelpark

Sirkelpark

PLATÅET

Zumba

Bootcamp Fløyen!

Tabata


UKE 20

DATO/TID

OMRÅDE

TIRSDAG 18.05

ONSDAG 19.05

TORDAG 20.05

 

KL. 16:30

FLØYSLETTEN

Tabata

Bootcamp Fløyen

Svettefest!

PLATÅET

RåFIT!

Tabata

Bootcamp Fløyen!

 

KL. 18:30

FLØYSLETTEN

Zumba

Bootcamp Fløyen!

Svettefest!

RIGG

Sirkelpark

Sirkelpark

Sirkelpark

PLATÅET

RåFIT!

Tabata

Bootcamp Fløyen!

 


SMITTEVERN

Vi tar alle nødvendige smitteverntiltak i forhold til antall deltakere, renhold av utstyr og avstand, slik at det skal være trygt å delta. Du skal ikke komme på time dersom du er syk eller har forkjølelseslignende symptomer (eller er i karantene). Kom ferdig skiftet – klé deg etter vær/vind og husk drikkeflaske (kan fylles på Fløyen). Husk også å holde minst én meter avstand til de rundt deg til enhver tid.

 

FLØIBANEN

Fløibanen kjører deg trygt opp og ned fra fjellet, og billett kjøper du enkelt i appen Fløibanen. Banen går hvert kvarter, så du kan ta både halv og kvart på opp til timen. Du kan selvsagt også spasere turen opp/ned dersom du ønsker.

 

OPPMØTE

Oppmøte/registrering er minimum 10 minutter før timen starter på angitte område for timen. Vis instruktøren din gyldige billett/booking ved fremmøte – Ha mobilen klar! Som ansvarlig arrangør er vi pålagt å ha oversikt over alle deltakerne med navn og kontaktinformasjon.

 

Dette blir garantert en treningsopplevelse dere sent vil glemme - Vel møtt!