Informasjon om smittesituasjon i Bergen

06.11.2020 har det kommet nye lokale regler

Kjære medlemmer

Pga. pålegg fra Bergen kommune må dessverre alle treningssenter midlertidig holde stengt. Det er svært liten smittespredning fra treningssenter sammenlignet med andre områder i samfunnet, og vi understreker derfor at stengingen har blitt gjort som et preventivt breddetiltak ettersom smittesituasjonen akkurat nå er vanskelig og lite oversiktlig i vår del av Norge.

Selv om dette kan føles urettferdig for alle dere som har gjort en veldig god jobb med smittevern og forsiktig adferd der det ikke har blitt rapport noe smittespreding fra våre treningssenter, ønsker vi likevel å oppfordre alle til å gjøre en ekstra innsats med å verne oss alle fra økt smitte ved å følge instruks fra kommunen. Det er svært viktig at alle forsetter å ta dette alvorlig.

Forhåpentligvis, dersom alle gjør en god innsats også utenfor treningssentrene nå med en gang, så kan vi snart åpne igjen og fortsette med trygg trening hos Trene Sammen. Slik situasjonen ser ut per dags dato er det mye som tyder på at treningssentrene kan bli åpnet igjen andre uken i desember.

Vi bryr oss om dere alle sammen og ser frem til å treffe dere igjen så snart som mulig!

Vi skjønner det er svært mange spørsmål, men ber om forståelse for at det kan ta litt mer tid enn vanlig å få svar hos oss.

--- 

Alle kunder har fredag 27. november fått relevant informasjon via epost om sin medlemssituasjon.

Dersom noen med aktivt medlemskap i november måned ikke har mottatt informasjon fra oss, ber vi vedkommende ta kontakt på okonomi.trening@sammen.no.

Svar på andre spørsmål vil bli oppdatert fortløpende på denne siden, se spørsmål og svar under.

Sist oppdatert: 27. november 13:37

---

SPØRSMÅL: Når åpner treningssentrene?
SVAR: Alle våre senter er midlertidig stengt frem til og med 7. desember. Utviklingen i Bergen ser per dags dato lovende ut for at det kan bli muligheter for åpning andre uken i desember, men vi må avvente at myndighetene tillater dette.

SPØRSMÅL: Vil det foregå alternativ trening i den stengte perioden?
SVAR: Ja, vi vil tilby online trening via videostream og tips til treningsøkter, se videre informasjon om dette tilbudet på vår Facebook og Instagram.

SPØRSMÅL: Hva skjer med medlemskapet mitt?
SVAR: For å sikre korrekt behandling har Sammen sendt ut relevant informasjon til alle kunder med aktive medlemskap i november måned. Sjekk din registrerte epost for mer utfyllende informasjon spesifikt for din type medlemskap. Følg ellers med på generelle oppdateringer på denne siden.

SPØRSMÅL: Er det mulig å låne treningsutstyr?
SVAR: Nei, vi har dessverre ikke anledning til å låne ut noe utstyr.

SPØRSMÅL: Hva gjør Sammen i den stengte perioden?
SVAR: Vi vil benytte tiden til ekstra vask og renhold, oppgradere utstyr, forbedre eksisterende areal, samt optimalisere alle tjenester og tilbud til åpning. Se mer på våre sosiale medier, der kan en også finne andre alternative tilbud av ulik type. Vi gjør alt vi kan i perioden for å bidra til at alle skal få en mer aktiv og spennende hverdag.

SPØRSMÅL: Når skal samfunnet komme i gang som normalt? Hva skjer i neste semester?
SVAR: Det ser lovende ut for at en fungerende vaksine snart er klar til å distribueres på best mulig måte. Sammen ser positivt på mulighetene for et mer normalt år i 2021 så fremt alle nå fremdeles gjør en god jobb med smittevern. Vi forbereder oss på en mer normal hverdag og arbeider på spreng med å få ferdig nye tilbud, utvidelser, nytt utstyr og nødvendige tilpasninger.