Kom i gang - Individuell treningsveiledning

Synes du det er vanskelig å komme i gang med trening? Er du usikker på hvordan du utfører øvelser og synes du det er litt skummelt å begi deg ut på egenhånd?

Trene Sammen har et nytt konsept som vi kaller «Kom i gang». Dette passer for deg som er ny til trening og ikke helt vet hvor du skal begynne.

Du kan velge mellom én-til-én treningsveiledning eller delta på gruppetrening, og det stilles ingen krav til ferdigheter for å kunne melde seg på. Gruppetimene våre passer for alle, også deg som aldri har vært på et treningssenter før. For oss er det viktig at trening skal være gøy, og vi tror dette konseptet kan bidra til økt treningsglede og trygghet omkring det å trene på egenhånd eller i gruppe. 

Gratis for studenter.

I dag er inaktivitet og ensomhet et økende problem. Vi ønsker å bidra til å redusere omfanget av dette, skape treningsglede og hjelpe andre med å bli aktive.

Fysisk aktivitet er ikke bare trening på et treningssenter, men det å bevege seg og bruke kroppen i ulike former og settinger. Alt fra husarbeid, gå tur, trening med vekter og være med venner krever en viss styrke både mentalt og fysisk. Vårt mål med Kom i gang, er å nå ut til den delen av dere som syntes det er vanskelig å ta steget og faktisk komme i gang. Vi er her for å hjelpe deg over dørstokken og gi en liten dytt i retningen av å skape en ny rutine med fysisk aktivitet som en del av din hverdag.

Har du spørsmål om tilbudet, lyst å booke treningsveiledning eller delta på en gruppetime? Fyll ut kontaktskjema eller send en epost til Willy Weng: willy.weng@sammen.no

Manglende oppmøte til timeavtale belastes med kr. 200,-