Personlig trening

Din PT lager et skreddersydd program som samsvarer med dine målsetninger og som passer inn i din hverdag. PTen passer på at du utfører alle øvelser med riktig teknikk og at intensiteten er riktig for best mulig utbytte av treningen. Våre PTer hjelper deg også med svømming/ kosthold/ livsstilsendring.

Personlig trening

Uansett hva slags mål eller hvilken treningserfaring du har, kan din PT hjelpe deg med å gjøre treningen effektiv, trygg og motiverende. Sammen med din PT lager et skreddersydd program som samsvarer med dine målsetninger og som passer inn i din hverdag.

PTen passer på at du utfører alle øvelser med riktig teknikk og at intensiteten er riktig for best mulig utbytte av treningen.

Våre PTer hjelper deg også med svømming/kosthold/ livsstilsendring.

Vil du å booke en PT, tar du kontakt med resepsjonen på senteret ditt, eller sender en mail direkte til den PTen ønsker. 

Ønsker du å vite mer om hva PTene våre kan tilby, er det mulig å booke en gratis PT- konsultasjonstime. Da tar vi en kartleggingsamtale og en rask, praktisk gjennomgang av apparater/øvelser. Velg hvilket senter du ønsker å benytte denne timen på, så tar en av våre personlige trenere kontakt med deg. 

Priser:10 stk PT timer student kr 6 600,-
20 stk PT timer student kr 12 540,-

10 stk PT timer ikke student kr 7 600,-
20 stk PT timer ikke student kr 14 400,-

PT Duo 40% rabatt per person

Merk, priser kan variere for PT via Bergen PT. Kontakt sammen@bergenpt.no