Personlig trening

Din PT lager et skreddersydd program som samsvarer med dine målsetninger og som passer inn i din hverdag. PT' en passer på at du utfører alle øvelser med riktig teknikk og at intensiteten er riktig for best mulig utbytte av treningen. Våre PT' er hjelper deg også med svømming/ kosthold/ livsstilsendring.

Personlig Trening

Uansett hva slags mål eller hvilken treningserfaring du har, kan din PT hjelpe deg med å gjøre treningen effektiv, trygg og motiverende. Sammen med din PT lager et skreddersydd program som samsvarer med dine målsetninger og som passer inn i din hverdag. PT' en passer på at du utfører alle øvelser med riktig teknikk og at intensiteten er riktig for best mulig utbytte av treningen. Våre PT' er hjelper deg også med svømming/ kosthold/ livsstilsendring.

Kostholdsveiledning

Kostholdet er like viktig som trening for en god helse. For deg som skal ned i vekt er hvordan du legger opp kostholdet ditt ofte enda viktigere enn trening. Trene Sammen har egne kostholdsveiledere som kan hjelpe deg med å få et bedre kosthold. Vi hjelper deg med å gå ned i vekt, legge på deg muskler, eller tilpasse kosthold til ulike sykdommer.

En kostholdsveiledningstime i sin enkleste form består av en times samtale hvor en får litt tilbakemelding på eget kosthold og gode tips på hvilke endringer en eventuelt måtte trenge. Investerer man i flere kostholdsveilednings timer kan man få satt opp mer detaljerte kostholdsplaner og man kan få oppfølging over tid. Man kan også få detaljerte analyser av sitt eget kosthold.

Alle våre personlige trenere har også god kunnskap om kosthold, og kostholdsveiledning er ofte en naturlig del av PT pakken.

Priser:

1 time PT/ kostholdsveiledning – kr 600 / barn kr 500

5 klipp PT/ kostholdsveiledning – kr 2750 (550 per time); barn kr 2250 (450 per time)

10 klipp PT/ kostholdsveiledning – kr 5000 (500 per time); barn kr 4000 (400 per time)

20 klipp PT/ kostholdsveiledning – kr 9500 ( 475 per time); barn 8000 (375 per time)

 

PT gruppe:

10 ganger – kr 3000 per person (barn kr 2500 per person)

20 ganger – kr 5000 per person (barn kr 4000 per person)


*Passer for deg som vil komme i gang med treningen og få laget et tilpasset treningsprogram

Merk, egne priser for PT via Bergen PT (City, Kronstad og Lehmkhulhallen). Kontakt sammen@bergenpt.no