Sykkelgrunnkurs

Kl. 16:00, 24. oktober 2023
Studentsenteret, Parkveien 1
Vil du bli sykkelinstruktør?

Ønsker du å ta steget inn i verden som sykkelinstruktør? Eller kanskje du bare ønsker å forbedre dine sykkelferdigheter? Uansett mål, vårt gjennomførte og godkjente Sammen Sykkelkurs er ditt billett til suksess på to hjul.

Vårt kurs er en nødvendig forutsetning for de som drømmer om å bli sykkelinstruktører hos Trene Sammen, men det er også åpent for alle sykkelentusiaster. Vi legger stor vekt på å skape en inkluderende læringsopplevelse, uavhengig av din erfaring eller forhåndskunnskap om sykling, både innendørs og utendørs.

Kurset inneholder en balansert blanding av teoretisk og praktisk undervisning, som utføres både individuelt og i gruppe. Du vil få muligheten til å lære og samarbeide med likesinnede deltakere, noe som beriker din forståelse og kjærlighet for sykling.

Vår opplæring avsluttes med en praktisk evaluering på scenen, hvor du får sjansen til å vise frem dine nyervervede ferdigheter. I tillegg vil det være en teoretisk kortsvarsprøve med 10 spørsmål som du skal svare på innenfor en tidsramme på 30 minutter.

Uansett om du er en erfaren syklist som ønsker å dele din lidenskap med andre, eller en nybegynner som ønsker å bygge et solid fundament, er sykkelkurs det perfekte stedet for deg.

Ta det første steget mot en spennende sykkelreise med oss. Velkommen på Sammen Sykkelkurs!

Sykkelgrunnkurs, høsten 2023 går følgende dager:

  • Tirsdag 24.10 - 16:00-20:00

  • Lørdag 28.10 - 10:00-17:00

  • Søndag 29.10 - 10:00-17:00

Alternative datoer for audition – avtales på kurset.

Sted:
Studentsenteret, Parkveien 1.

Pris
:
Studenter: kr 1990,-
Andre: kr 2990,-

Begrenset med plass - påmeldingsfrist: 16. oktober 2023
For mer info, send en epost til: stacy.douglas@sammen.no