På tur sammen med Silje og Jenny

Bli med oss på tur denne våren

FLØYEN X5
I regi av Trene Sammen ønsker vi å invitere deg som har lyst å være med i en sosial turgruppe denne våren! Hver onsdag fra kl. 17:00 vil vi, Silje og Jenny, invitere deg til å bli med oss opp Fløyen. Vi går tur 5 ganger fordelt på de neste 6 ukene, med en pause i påskeuken. Turen opp kommer til å variere noe ettersom det finnes flere stier opp: Tippetue, Fløysvingene og via Skansemyren Idrettsplass. I løpet av disse seks ukene håper vi på å bli en fin gjeng som prøver ut de ulike rutene sammen opp til Fløyen. På vårens siste tur kan vi friste med noe godt.

Hvem kan bli med?
Målgruppen for denne turgruppen er alle som ønsker å komme seg ut, men som også ønsker seg en fast og sosial gruppe. Turen er ment for alle, men i hovedsak de som ikke er vant med å gå mye på fjelltur. Vi vil gå i et rolig og behagelig tempo! Folk som er vant til å gå tur kan selvfølgelig delta, men må forvente rolig tempo.

Du trenger ikke medlemskap hos Trene Sammen for å bli med på tur.

Å gå på tur gir flere positive helseeffekter
Å gå på tur senker stressnivåer, bedrer hukommelse, slipper løs en haug av lykkehormoner i kroppen, og bedrer generelt både den psykisk og fysiske helsen. Å gjøre det i fellesskap skaper sosial tilhørighet, som også er en boost for psyken. For oss som studenter er det spesielt interessant at hukommelsen bedres – noe som blir viktig inn mot eksamensperioden.
Bli med og boost helsen din sammen med oss <3

Dato: 22.03, 29.03, 12.04, 19.04 og 26.04 (Merk deg at det ikke blir noe tur i uke 14 grunnet påskeferie).

Hvor: Oppmøte ved Fløibanen (Vetrlidsallmenningen 23A)

Klokkeslett: 17:00-19:00

Hva trenger du å ha med deg?: Litt vann, klær etter været og gode sko.

Påmelding gjelder for alle fem turene, da vi ønsker å skape en samlet gjeng som kan møtes flere ganger. Det er selvfølgelig lov til å melde avbud dersom det er uker du ikke har anledning til å delta.

Påmelding