Aerial FUNdamentals

Kl. 18:00, 26. september 2023
Kronstad X
4 ukers kurs Tirdager kl. 18:00 - 19:15

Om kurset: 

Aerial er et kurs hvor silkeslynger brukes i undervisningen. Slyngen kan helt eller delvis ta vekten din, noe som gjør aerial til en skånsom treningsform. Når du jobber med en ustabil partner som slyngen er, så aktiveres kroppens støttemuskulatur automatisk.   

FUNdamentals er en fin intro til Aerial yoga. Her bruker vi slyngen til å utføre varierte stillinger som alle kan gjøre. En variert klasse hvor du du kan forvente en herlig aktiv økt i slyngen. Klassen har deler der man kan bli varm, og vi utforsker heng i forskjellige stillinger der vi benytter slyngen til å oppnå balanse mellom tyngdekraft og oppdrift. Vi terper på grunnleggende stillinger og teknikk som er forutsetningen for å kunne leke med mer akrobatiske triks. En blanding av øvelser som styrker kroppen og gir en oppkvikkende effekt. Det har aldri vært så gøy å trene! Kom og heng med oss! 

Instruktør:

Kari Couchman 

Kari sin lidenskap i livet er Aerial yoga! Hun har en leken og inspirerende grunntone i undervisningen. Med lang og bred erfaring som yogalærer og kroppsterapeut, har hun en unik forståelse av hvordan kroppen fungerer og hvordan best tilrettelegge for den enkelte elev. Hun er opptatt av å ha klasser som motvirker stress i kropp og sinn, og har som mål å tilpasse bevegelse det moderne menneskets behov. Elevene møtes på sitt ferdighetsnivå med sine evner og eventuelle begrensninger. Dette legger til rette for en individuell oppfølging for en trygg og tilpasset utføring av stillingene, som er gitt i et rom hvor elevene kan få tilgang til å utforske økt tilstedeværelse og selvinnsikt med den viktigste ingrediensen: LEKENHET. Du kan forvente å bli sett og hjulpet gjennom funksjonelle og lekne øvelser. 

Egnet treningstøy: 

T-skjorte, glidelåsfrie bukser/tights som dekker knærne og rene sokker.  

Tidspunkt: 

  • 26.09.2023 fra kl. 18:00 til kl. 19:15
  • 03.10.2023 fra kl. 18:00 til kl. 19:15
  • 17.10.2023 fra kl. 18:00 til kl. 19:15
  • 24.10.2023 fra kl. 18:00 til kl. 19:15

Priser: 

Studentmedlem: kr. 1100,-
Medlem: kr. 1300,-
Ikke medlem: kr. 1300,-

Er du student men ikke medlem, ta kontakt med resepsjonen for å få studentpris.

NB!  Påmelding er bindende for kurset i sin helhet 

For mer informasjon, kontakt: ann-kristin.rosbo@sammen.no