Studenttorg

Vil du finne ut hvordan du kan engasjere deg i Bergen som student?
På tirsdag 24. og onsdag den 25. august arrangerer Sammen et fysisk studenttorg på plassen bak studentsenteret. Her kommer studentorganisasjoner åpne for alle Bergens studenter til å stå på stand, så dette er en ypperlig mulighet for å bli bedre kjent med dem. Vel møtt!
Godt smittevern rundt arrangementet er ekstremt viktig og dette innebærer at:
  • Hele studenttorget vil være inngjerdet
  • Det vil være et maks antall personer som kan befinne seg innenfor gjerdene til enhver tid.
  • Alle som skal inn på området må registrere seg. Navn og kontaktinfo på deltakerne vil bli lagret i 14 dager til eventuell smittesporing.
  • Ingen med symptomer, eller som mistenker at de kan være smittet kan delta
  • Vi spriter overflater og stands med jevne mellomrom.

Åpningstid begge dager: 10:00 – 15:00

I tillegg til det fysiske vil et digitalt studenttorg, en timeslang sending hvor de ulike studentorganisasjonene får presentere seg, bli gjort tilgjengelig på studentbergen.no den 26. august. Ansatte hos Sammen Studentliv og representanter fra studentorganisasjonene vil være tilgjengelige på chat hele dagen den 26.08 for å svare på eventuelle spørsmål dere måtte ha.

Torget er gratis og åpent for alle studenter, men av hensyn til smittevern har vi kun mulighet til å invitere et begrenset antall studentorganisasjoner til å stå på stand. Invitasjonene er sendt ut per e-post. Ikke nøl med å kontakte oss på e-postadressen olav.straume@sammen.no dersom dere har spørsmål!
Studenttorget logo_korr_v22.png