Søk jobb som turguide i Sammen!

Er du en student som liker å gå tur i Bergensregionen og samtidig bli kjent med nye medstudenter? Er du god med mennesker og behersker å konversere både på norsk og engelsk? Da ser vi etter deg!

 Sammen skal nå videreutvikle konseptet «På tur Sammen» og ønsker derfor å ansette studenter for å gå turer med en gjeng studenter. Du vil få betalt på timesbasis og er selv med på å bestemme hvor og når turene skal gå. Vi i Sammen ønsker at studentene i Bergen skal ha en god og sosial studietid, og vil derfor bidra til et høyere aktivitetsnivå. Turene skal motvirke ensomhet og isolasjon, samtidig som at man kan bli bedre kjent med både fjell- og byturer i Bergen.  
 
Vi ser etter deg som kan forplikte deg til å gå to til seks turer i måneden, med mulighet for flere turer i visse perioder. Du trenger ikke å være topptrent eller være kjent med alle turer i Bergensregionen, men det er viktig at du har et ønske om å bli kjent med nye studenter, at du trives i en turlederrolle, og at du er lett å snakke med. Du vil også ha ansvar for at smittevern blir overholdt på turene, så det forventes at du er ansvarsbevisst. Dette er en mulighet til å både kombinere deltidsjobb, fysisk aktivitet, sosialisering og et avbrekk fra lesesalen. Det er en fordel om du skal være i Bergen i sommer, men absolutt ikke et krav.  
 
 
Søknadsfrist: Søndag 23. mai 
Oppstart: 1. juni  
Varighet: Ut året 2021.  
 
Ved spørsmål vedrørende stillingene kontakt hanne.pedersen@sammen.no.
 
 
Vi tilbyr fleksibel arbeidstid og lønn etter avtale.  
Vår visjon er: SAMMEN for studentene på Vestlandet.  
Verdi: VI BRYR OSS!  

søk turguide.png