Hvordan bruke sosiale medier effektivt?

Ønsker du å lære mer om hvordan du kan nå ut til følgerne dine i sosiale medier? Eller kanskje du er interessert i hvordan du kan bli mer synlig på f.eks Instagram og LinkedIn?
Godt innhold er en av bærebjelkene innen digital markedsføring. For å kommunisere godt med målgruppen, er det essensielt å levere relevant innhold som informerer, engasjerer, begeistrer eller underholder. I tillegg til å virke merkevarebyggende og identitetsskapende, kan en gjennomtenkt plan på sosiale medier også bli en viktig arena for å nå ut til nye følgere, samt sørge for at dine eksisterende følgere får med seg det du kommuniserer.

Onsdag 26. mai holder Funbit i samarbeid med Sammen Studentliv og Kulturstyret introkurs i organisk innholdsproduksjon til sosiale medier.
Funbit er et digitalbyrå fra Bergen. Som digitalbyrå har de spesialisert seg på å kombinere teknologi og kreativitet for å sørge for at bedrifter blir synlig i de riktige kanalene, til riktig tid. Funbit vil dele av sin erfaring på hva som fungerer og ikke fungerer når man ønsker å lage innhold som skal nå flest mulig.

Kurset har nå fått flere plasser, så det bare å melde seg på!
Tid: Onsdag 26. Mai kl. 17.00 - 19.00
Sted: Digitalt