Faddervaktordningen

Ønsker du å bidra til en tryggere velkomstuke? Meld din interesse for Faddervaktordningen!
Faddervaktordningen skal være med på å gjøre byen tryggere. Tilbudet er særlig opprettet for å hjelpe nye studenter som ikke kjenner byen, men det er og et tilbud for alle som deltar i velkomstuken i studiestart, fra 14. - 19. august.

Likt med fjorårets velkomstuke er Studentsamskipnaden på Vestlandet (SAMMEN) ansvarlig for Faddervaktordningen og samarbeider tett med de ulike utdanningsinstitusjonene i Bergen (UiB, BI, HVL, NLA, VID, NHH, Kristiania, Noroff, Skrivekunstakademiet og Fagskulen Vestland). Prosjektet er inspirert av Natteravnene, og har som formål å gjøre byen sikrere i velkomstuken ved hjelp av frivillige.

Som frivillig går man rundt i byen i grupper på om lag fire vakter, observerer og passer at studentene i byen har det fint. De frivillige vil gå med refleksvest i sentrum fra ca. klokken 22 til klokken 03 i velkomstuken. Som frivillig har man også ansvar for å dele ut mat og vann til de som måtte ønske det, samt følge dem som ønsker det hjemover, til buss, taxi eller lignende. Faddervaktene får mat og drikke (pizza, vann og kaffe) den kvelden de patruljerer.

Har du spørsmål eller lurer du på noe angående faddervaktordnignen, ta kontakt på e-post: faddervaktene@sammen.no eller tlf: +47 468 79 414


Bilder fra faddervaktordningen 2022

Faddervaktordningen bilde 3.png
Faddervaktordningen bilde 4.png
Faddervaktordningen bilde 1.png