Trening

City, Studentsenteret, Kronstad, Fantoft, og Lehmkuhl har åpnet

Sist oppdatert 29.06.20 13:37

Hva betyr det for meg som medlem?

Er alt som normalt igjen?
Vi har åpnet City, Studentsenteret, Kronstad, Fantoft, og Lehmkuhl. Per dags dato er det noen spesielle retninglinjer som gjelder for trening, men ellers er de fleste tilbud og tjenester åpne.

Dette inkluderer styrke- og kondisjonstrening, klatring, buldring, svømming, squash, idrettshall, esport, og golfsimulator. Garderover er åpne, men dusjer og badstuer er stengt inntil videre vurdering kan foretas.


Hva har skjedd hos Trene Sammen i den stengte perioden?
Vi har bygd ut City med en ny etasje, ombygd speilsalen på Lehmkuhl og fått mye nytt utstyr på blant annen Fantoft. Utover en rekke mindre forbedringer iverksetter vi ekstra tiltak for å ivareta hygiene i tråd med fastsatte retningslinjer slik at alle kan trene trygt hos oss.

Hva med mitt medlemskap i den delvis stengte perioden?
Du vil få en form for kompensasjon for tiden du ikke får brukt medlemskapet ditt. Følgende tilbud fra Sammen er gjeldende:

  • Student: Alle som har kjøpt studentmedlemskap for vårsemesteret 2020 får kr 300,- i rabatt ved kjøp av høstsemester. Du kan i tillegg gi vekk 1 måned gratis trening til en venn (*).

    (*) Det er ikke mulig å gi en gratis måned til deg selv, eller å benytte gratis måned til rabatt på eksisterende eller nytt medlemskap. Samme person kan ikke benytte flere gratis måneder fra flere venner. Tilbudet består til 15. august.

    NB! Du MÅ anvende din rabatt ved å kjøpe medlemskap over disk. Ikke kjøp medlemskap via Internett dersom du har vært medlem i vår.

    Dersom du har vært uheldig og kjøpt nytt medlemskap til full pris via Internett og du har krav på rabatt, kan du søke om refusjon på 300,- kroner til: refusjon.trening@sammen.no

    Skal du ikke trene videre hos oss og har søkt om refusjon, er dette under behandling. Søknad om refusjonen vil pga. sommerferie ferdigbehandles og utbetales i løpet av august måned.

  • Avtalegiromedlemskap: Trekket 28/04 (betaling for mai) og halve trekket 28/05 (betaling for juni) har  blitt ettergitt. Fra juni måned vil betalinger gjenopptas som vanlig.

Jeg har betalt for et kurs, hva skjer med det?
Vi kompenserer ved å sette opp et nytt kurs, eller tilbakebetale dine utgifter. Våre muligheter for snarlig oppsett av nytt kurs vil bli avklart innen kort tid.

Kan jeg benytte meg av gjestetrening?
Gjestetrening fungerer som normalt og vil gi tilgang til de treningssentrene som er åpne hos andre samarbeidspartnere i Norge.

Jeg har betalt for PT-timer, hva skjer med de?
Du kan benytte dine timer som normalt.

Jeg har booket og betalt for squash/golf/esport, hva skjer med dette?
Du vil kunne benytte din booking senere, eller få refundert utlegg.

Andre spørsmål? Ta kontakt med direktør: bard.johansen@sammen.no

For oss er du som kunde det aller viktigste. Vi ber om forståelse for at det kan ta litt mer tid enn vanlig å få svar fra oss via epost.