Miljøuken 2020

2.-6. november 2020 arrangerer Sammen - i samarbeid med UiB, HVL, Naturvernforbundet, Spire og WorldSavingHustle den årlige Miljøuken - små grep som gjør en stor forskjell

Dette er ukens program!

Mandag : MAT
Ved å spise opp maten og redusere kjøttforbruket kan du spare miljøet. Sammens kokker viser frem gode vegetarretter og Trene Sammen viser hvordan du kan spise sunn og god vegetarmat og samtidig få i deg nok proteiner på Sammens instagram @sammenbergen 

Tirsdag : TEKSTIL
De beste klærne er de du allerede har. Fokuset for dagen er tips og triks du kan bruke for å reparere de klærne du allerede har. På Sammens instagram @sammenbergen får du konkret hjelp til dine personlig fikseprosjekter og du kan delta på digital syskole! Sjekk ut arrangementet Wandviks syskole på FB. 

Onsdag : RESIRKULERING
Det er ikke alltid like lett å vite hva som skal sorteres hvor! I samarbeid med BIR hjelper vi studentene med en egen kaste-guide.

Torsdag : PLAST
Bruker du mye unødvendig plast? Bli med vår studentmedarbeider Ingeborg når hun dokumenterer plastforbruket sitt gjennom en hel uke på Sammens instragram-konto.


Fredag : HÅP
Denne dagen vil vi vise frem alt det fantastiske arbeidet som gjøres for miljøet i nærområdet vårt. For ofte er det lett å glemme alt det gode arbeidet som allerede er gjort og som gjøres av tusenvis av Bergensere hver dag. Denne dagen skal vi dedikere til dette gode arbeidet!

mu-innlegg-program.jpg