Våre konsepter

Sammen Mat & Drikke har totalt 19 utsalgsteder fordelt på kafeer, kaffebarer og en restaurant i Bergen.

Kafé
Kafeene våre er fordelt på store og mindre avdelinger spredt utover Bergen. Kafeene lager god hjemmelaget mat som er sunn for både deg og lommeboken. Utvalget vårt er stort og sortimentet variert. De store avdelingene våre tilbyr frokost, påsmurt brødmat, varm lunsj, middag, salatbar, kioskvarer, supper, yoghurt-bar, frukt og mye mer. Våre dyktige og kreative ansatte jobber hver dag for at du skal ha det godt hos oss.

Kaffebar
Kaffebarene våre er et sted for en rask lunsj og nykvernet , god kaffe. Her kan du sitte og nyte, eller ta med på vei til forelesning. Vi har et rikt utvalg av varme og kalde drikker av god kvalitet.

Muntlig
Muntlig er en Burger- og Pizzabar som serverer lunsjretter, burgere og hjemmelagde steinovnsbakte  pizzaer. I våre flotte lokaler på Studentsenteret kan du også nyte en rykende fersk kaffe, eller en halvliter om anledningen byr seg.

Sammen Catering
Sammen Catering serverer og leverer mat og drikke av god kvalitet, når og hvor du måtte ønske.

Sammen selskapslokaler
Sammen selskapslokaler er et kurs- og konferanselokale i naturskjønne omgivelser. Her serveres mat og drikke etter dine ønsker og behov, til selskaper eller jobbmøte.