Mat og drikke = Sammen

Mat og drikke hører sammen. Du klarer deg rett og slett ikke uten. Mat og drikke må alle studenter ha. Da er det godt å vite at alle våre kokker og kjøkkenmedarbeidere er der for at din mage skal bli fylt med smakfulle herligheter.

Det er viktig at du som student har det bra, er motivert til forelesninger og har fokus på studiene dine. Vi vet at du vil gjøre ditt beste, og det vil vi hjelpe deg med. Derfor er vi her for deg for å gjøre hverdagen din bedre, enklere og ikke minst gi deg ernæringsriktig mat slik at hodet ditt fungerer maksimalt når du trenger det.

Vi er her for at du skal bli fristet til å ta sunne valg. Vi ønsker at du skal trives hos oss og spise sammen med noen, fremfor alene på en liten hybel. Vi lager maten for deg, vi serverer deg og vi vasker opp etter deg i våre kafeer og kaffebarer. Ikke langt unna hvordan mange av dere har det hjemme på kjøkkenet hos deres foreldre.

Smaken er som baken – altså delt. Det samme er det med behovene til mennesker med allergier, religiøse kost hensyn eller dietter/vegetar. Vi ønsker å imøtekomme alle behov, selv om det kan være vanskelig i en travel kjøkkenhverdag.

Velkommen som gjest hos oss!